RETETE CULINARE

Dovleac umplut, de toamna

Ingrediente pentru 4 portii: un dovleac, 100 g slanina, 100 g bacon, 2 felii de paine pufoasa, 400 ml smanana, 200 g branza rasa, sare si piper.

Preparare:
Spalati dovleacul. Taiti un capac prin interiorul caruia scoateti semintele.
Prajiti painea si taiati crutoane mici.

Intro tigaie rumeniti usor slanina si baconul taiate cubulete. Amestecati-le cu crutoanele si puneti-le in interiorul dovleacului.
Intr-un bol amestecati smantana cu branza rasa , sare si piper dupa gust, si turnati-o in interiorul dovleacului.
Puneti capacul dovleacului si impachetati-l bine in folie de aluminiu.

Coaceti la cuptor la 180 de grade min o ora, in functie de marimea dovleacului. Verificati cu o scobitoare daca este gata.

Serviti cu un vin bun.
Pofta buna!

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *