LifeStyle

Doctorul Cristian Andrei si Luis Lazarus pledeaza in ''Tribunalul poporului''!ul

O emisune efervescenta, plina de umor, drama si inedit incepe pe 22 septembrie, la Prima TV! “Tribunalul poporului” nu cauta sa imparta dreptatea, ci sa scoata la iveala povesti cu morala, incercand, cu ajutorul celor doua gazde, doctorul Cristian Andrei si investigatorul Luis Lazarus, sa gaseasca o solutie echitabila pentru toti cei implicati.

Mai precis, ei vin in sprijinul celor carora justitia si semenii nu le-au oferit pana acum ingaduinta si liniste. Gazdele emisiunii nu isi asuma misiunea de justitiari, ci incearca doar sa aduca un strop de lumina in negura unor drame ramase inca neelucidate. Si daca Luis Lazarus cauta adevarul si in gaura de sarpe, doctorul Cristian Andrei va incerca sa ofere un sfat avizat oamenilor care isi cauta linistea.

Desi, la o prima vedere, cele doua personaje par sa aiba abordari diferite, Luis Lazarus si doctorul Cristian Andrei se completeaza perfect in incercarea de a face auzita vocea poporului si de a descoperi in “Tribunalul poporului”, cea mai buna solutie. Ultimul cuvant va fi rostit insa de vocea multimii, care va da o cale justa de urmat, atat in folosul celui ce-si reclama dreptatea, cat si al comunitatii din care face parte.

Urmariti “Tribunalul poporului”, din 22 septembrie, de la ora 19:30, numai la Prima TV!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *