Stiri

Divertis online pe tare.ro

Cele mai bune show-uri din istoria grupului Divertis pot fi vizionate, incepand din luna octombrie, pe www.tare.ro, serviciul de video sharing ce face parte din portalul Apropo, informeaza un comunicat.
Utilizatorii pot urmari online cele mai importante aparitii ale grupului Divertis din anii ’90, glume politice, spectacole de revelion etc. Astfel, utilizatorii ii vor vedea online pe Toni Grecu, Ioan Gyuri Pascu si Catalin Mireuta in povesti inspirate din fapte reale cu accente politice.
Cele mai fierbinti momente Divertis sunt disponibile tuturor utilizatorilor de internet care acceseaza link-ul http://www.tare.ro/canal-divertis, userul avand, de asemenea, posibilitatea de a urmari cele mai incitante scene si de a retrai inca o data secventele hazlii interpretate de membrii grupului Divertis.
Canalul Divertis este cel de-al doilea canal dupa Chestiunea Zilei. Agregand cele mai tari clipuri de pe Internet, site-ul ofera utilizatorilor posibilitatea de a-si crea propriile pagini personale multimedia, precum si facilitatea de descarcare simultana a 10 fisiere foto, audio sau video. Site-ul gazduieste, de asemenea, productii video profesioniste, precum cele mai memorabile momente ale show-ului “Chestiunea Zilei” cu Florin Calinescu si Divertis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *