Evenimente, FILME

Diva Universal sarbatoreste povestea ta! – un nou concurs din 1 mai

Fiecare dintre noi are povestea sa. Care merită împărtășită, apreciată, spusă mai departe. Vesele sau triste, romantice sau melancolice, personale sau despre oameni dragi – cele mai interesante povești sunt așteptate în concursul: Diva Universal sărbătorește povestea ta!
Pentru că, în timp, Diva Universal a adunat în jurul său o comunitate care adoră poveștile, pentru că își dorește să cunoască experiențele telespectatoarelor şi speră ca toate acestea să îi inspire și pe ceilalți, lansează, din data de 1 mai 2013, concursul: Diva Universal sărbatoreşte povestea ta! Participantele sunt invitate să scrie în stilul personal, urmându-și inima, o poveste inspirată din viață sau o experiență unică, pe care ar dori să o împărtășească și pe care să o trimită prin e-mail. În fiecare lună va fi o anumită temă, anunțată în prealabil, iar juriul va alege și va premia cele mai originale, mai amuzante și autentice povești care respectă subiectul.
Tema lunii mai este: Situații amuzante cu vecinii. Ne place sau nu, vecinii sunt o versiune extinsă a familiei noastre, așa cum vedem și în serialul Neveste disperate (al cărei nou sezon, al treilea, începe la Diva Universal pe 20 mai, la ora 20:00), în care locuitorii de pe Wisteria Lane își împărtășesc viețile și secretele. Vecinii sunt cei care ne ajută atunci când avem nevoie, ne udă florile când plecâm în concediu sau chiar ne plimbă câinele dacă suntem prea ocupați. Ne deranjează atunci când dau petreceri zgomotoase, ne enervează dacă ne inundă apartamentul și tot ei sunt cei care ne întrerup lumina dacă facem prea multă gălăgie. Fiecare are, cu siguranță, propriile istorisiri despre vecini, iar telespectatoarele Diva Universal sunt invitate să le scrie!
Între 1 și 15 mai 2013, poveștile – care trebuie să aibă cel puțin 600 de caractere – sunt așteptate pe adresa de e-mail office@stuffmedia.ro, împreună cu următoarele detalii: numele, prenumele, adresa de e-mail și numărul de telefon.
Între 16 și 24 mai 2013, un juriu format din specialiști va citi toate poveștile primite și le va alege pe cele mai originale, amuzante și creative.
Numele câștigătorilor concursului Diva Universal sărbătorește povestea ta! vor fi publicate pe pagina concursului, pagina de Facebook a postului Diva Universal și pagina www.divauniversal.ro, în data de 31 mai 2013. Poveștile câștigătoare urmează a fi publicate pe pagina www.divauniversal.ro, la secțiunea blog (www.divauniversal.ro/blog), începând cu data de 31 mai 2013.
Pentru fiecare dintre cei doi câștigători premiul concursului va fi câte un voucher în valoare de 450 lei, destinat achiziționării de produse Nissa.

One Comment

  1. Pentru ca nu am putut deschide ‘magazinul’ Domniilor voastre unde ar trebui sa cumpar produse in valoare de 450 lei, nu mai expediez materialul! Daca intre timp (adica pana pe 15.05), reusesc va vad ce produse aveti, ma razgandesc si va voi incanta cu povestea mea si a vecinei mele. Cu deosebit respect, G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *