FILME

DIVA este disponibilă acum în oferta Orange Home TV prin satelit

Începând din luna iulie, Orange își extinde portofoliul, odată cu introducerea televiziunii de divertisment DIVA – parte din NBCUniversal – în oferta sa Orange Home TV prin satelit. De asemenea, un alt canal NBCUniversal, E! Entertainment HD, va fi disponibil într-un număr de pachete mai mare decât până acum.

diva

DIVA este o televiziune feminină de divertisment, care aduce publicului seriale de top, documentare și filme de succes. Din grila de programe a postului DIVA fac parte seriale cunoscute, precum: „Nashville: Orașul muzicii”, „Anatomia lui Grey”, „Pompierii din Chicago”, „Crimele din Midsomer” și multe altele.
DIVA face parte din pachetele World HD, Universe HD și Family HD. Pachetul World HD include 74 de canale românești și internaționale, dintre care 23 în format HD. Universe HD cuprinde 105 de posturi românești și internaționale, 41 fiind HD și Family HD oferă 107 posturi românești și internaționale, 41 în format HD.
E! Entertainment Television este singura televiziune din România cu un program de 24 de ore/zi dedicat divertismentului, celebrităților și culturii pop. Programele E! au subiecte care ne fascinează pe toți, de la vedete, tendințe sau modă, până la muzică, artă, viață de noapte și multe altele. Printre serialele marca E! se numără “Keeping Up with The Kardashians”, “Botched”, “#RichKids of Beverly Hills” și multe altele.
Atât prin adăugarea DIVA în lista canalelor disponibile la Orange TV, cât şi prin lărgirea distribuției E! Entertainement HD, Orange răspunde cererilor clienţilor săi de a avea acces la şi mai mult conţinut de interes pentru ei.
Mai multe detalii despre serviciul Orange TV, tipurile de abonament și tarife se găsesc pe https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/abonament-tv-satelit/index.html .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *