Stiri

Descopera.ro dezvaluie secretele mortii lui Elvis si Kurt Cobain

Fanii infocati din intreaga lume sunt convinsi ca Elvis Presley, Tupac, John Lennon , Kurt Cobain sau Bruce Lee sunt inca in viata, ascunsi in pace pe o insula izolata. Site-ul www.descopera.ro vorbeste despre povestile controversate ale acestor idoli, despre droguri, faima si bani.

Descopera.ro le pune la dispozitie utilizatorilor pasionati de lumea muzicala doua povesti fascinante: cea a lui Kurt Cobain, mort pe 5 aprilie 1994 si cea a regelui muzicii rock, Elvis Presly, decedat la 16 august 1977. Daca Elvis a fost gasit mort in urma unei supradoze sau este in continuare in viata, daca sotia lui Cobain este implicata in moartea acestuia sunt cateva dintre teoriile conspirationiste prezentate pe larg in articol. O alta varianta il face responsabil pe muzicianul si practicantul de arte martiale, Allen Wrench de mortea solistului de la Nirvana.
O teorie pe care multi o imbratiseaza este aceea ca artistul si-a inscenat moartea si ca se ascunde departe de opinia publica. In lipsa unor argumente solide, misterul mortii celor doi idoli ai muzicii este dezbatut si astazi pe larg in mass media din intreaga lume.
Articolul False teorii ale conspiratiei in muzica face parte din Descopera Teoria Conspiratiei, cel de-al treilea maraton jurnalistic initiat de www.descopera.ro, dupa Maratonul Misterelor si maratonul Descopera Preistoria. Acest demers al site-ului Descopera.ro de a organiza maratoane de o luna de zile, pe diverse teme de interes, reprezinta o premiera in online-ul din Romania.

Despre Descopera.ro

Site-ul Descopera.ro a fost lansat in noiembrie 2007 si face parte din portofoliul de site-uri gestionate de MediaPro Interactiv. Sub slogan-ul: Descopera! E lumea ta!, site-ul ofera utilizatorilor harti interactive, jurnale de calatorie si materiale foto si video, informatii complexe din domenii diverse: cultura, natura, stiinta, sport, travelling, etc, www.descopera.ro propune utilizatorilor un mod interactiv de a se raporta la informatie devenind din cititori comentatori sau chiar jurnalisti ai propriilor articole.

Despre MediaPro Interactiv

MediaPro Interactiv este dizivia de Internet a grupului MediaPro care actioneaza pe piata de publicitate online atat ca broker de publicitate online, cat si ca publisher dezvoltand extensiile online ale brand-urilor Publimedia. Pe langa www.descopera.ro, dintre proiectele lansate sau relansate de MediaPro Interactiv fac parte: www.go4it.to, www.promotor.ro, www.showbiz.ro, www.profesiionline.ro, www.apropo.ro .

http://www.descopera.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *