Concerte

Demis Roussos va concerta la Bucuresti!

Pe 4 decembrie, Demis Roussos va sustine un concert extraordinar de sarbatori la Sala Palatului. Pe langa repertoriul sau, cantaretul de origine greaca va canta si melodii precum “Ave Maria”, “Silent Night” sau “Amazing Grace”!

Dupa succesul inregistrat anul trecut in Romania, Demis Roussos revine in aceasta iarna la Bucuresti pentru a sustine un concert unic de sarbatori. El a acceptat invitatia companiei Project Events de a reveni pe scena Salii Palatului in data de 4 decembrie.

Demis Rousos va canta atat piesele care l-au consacrat si care i-au adus peste 100 de discuri de aur, platina si diamant: ‘Forever and Ever’, My Friend the Wind’, “Zorba”, ‘Goodbye, My Love, Goodbye’, ‘Someday’, ‘Lovely Lady of Arcadia’ dar si piese care ne vor introduce in atmosfera sarbatorilor: “Silent Night”, “Amazing Grace”, “Ave Maria”, “Mary’s Boy Child”.

Numele adevarat al cantaretului este Artemios Ventouris Roussos si s-a nascut in Alexandria, in Egipt, pe data de 15 iunie 1946. La inceputul carierei, acesta a facut parte din mai multe formatii precum The Idols, We Five si Aphrodite’s Child, aceasta din urma fiind o formatie de rock progresiv formata impreuna cu Vanghelis Papathanassiou si cu Loukas Sideras in timpul revoluÅ£iei studenÅ£ilor de la 1968 din FranÅ£a. ÃŽn această formulă, cei trei au cunoscut succesul la nivel european cu piesa ‘Rain and Tears’. DeÅŸi grupul s-a destrămat în 1972, Demis a mai colaborat pe parcurs cu Vangelis.

Odata cu debutul in cariera solo, Demis a inregistrat foarte multe succese, astfel incat piesele lui se gaseau si se gasesc in continuare pe primele pozitii in multe topuri din lumea intreaga! Anul acesta, pe data de 11 mai, Demis Roussos a lansat un nou album – “Demis”, acesta inregistrand numai in Franta vanzari in prima luna de peste 80 000 de exemplare, urcand rapid cu hit-ul “Love Is” in varful topurilor de profil din vestul Europei.

Biletele pentru acest concert vor fi puse in vanzare incepand cu data de 14 septembrie si vor avea preturi intre 80 si 250 lei, in functie de categorie. Biletele se vor putea gasi la Sala Palatului, Magazinele Diverta, Magazinul Muzica si online pe www.ticketpoint.ro, www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.myticket.ro, www.vreaubilet.ro si www.calendarevenimente.ro.

http://www.youtube.com/watch?v=F7cxqX6Q3gI
http://www.youtube.com/watch?v=wQoOAmAEGAI

www.projectevents.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *