LifeStyle

Dan Teodorescu (TAXI) si blonda Paloma

Foto: LibertateaLa recent incheiatul Festival Mamaia a fost mai interesant ce s-a intamplat in culise decat pe scena, pentru ca acolo am avut surpriza sa descoperim unele din cele mai noi cupluri din showbiz. Dan Teodorescu, aflat in plin proces de divort de prezentatoarea Realitatea TV Melania Medeleanu, s-a afisat cu noua iubita, scrie Libertatea.
Dan Teodorescu isi vindeca inima franta de Melania Medeleanu cu una din prezentatoarele Festivalului Mamaia, blonda Paloma, pe numele ei real Irina Chiosa. Pe perioada evenimentului, solistul si proaspata lui amanta au stat aproape in permanenta impreuna, la repetitii sau la masa. Cei doi au fost vazuti in ipostaze tandre atat la repetitii, cat si la hotel, unde se pare ca au ocupat aceeasi camera.

Intai timid si refuzand sa confirme relatia cu Paloma – care, de altfel, este evidenta -, finul lui Basescu a recunoscut pana la urma ca ea e noua lui iubire. Casnicia cu Melania, alt subiect pe marginea caruia solistul de la Taxi nu discuta, se pare ca a inceput sa scartaie in momentul in care Dan si-ar fi manifestat dorinta de a deveni tata. Melania, tematoare ca o sarcina i-ar pune capat carierei in televiziune, a refuzat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *