LifeStyle

Dan Brown – "Ingeri si Demoni" ar putea fi film cu Tom Hanks

Actorul american Tom Hanks si regizorul Ron Howard sunt in negocieri pentru realizarea adaptarii pentru marile ecrane a unui alt roman al autorului american Dan Brown, “Ingeri si demoni”, aparut in 2002, informeaza people.com.
Studiourile Sony Pictures care vor produce filmul au refuzat sa confirme oficial detaliile despre noul film. Surse din interior au declarat ca se asteapta ca Akiva Goldsman sa termine de scris scenariul adaptat dupa bestseller-ul lui Dan Brown, in care personajul interpretat de Hanks, Robert Langdon, un profesor de la Harvard specialist in simbolistica, se angajeaza in rezolvarea unor crime in care sunt implicati membrii unei organizatii, Illuminati, si Vaticanul. Personajul apare si in romanul “Codul lui Da Vinci”.
“Ingeri si demoni”, al doilea roman scris de Dan Brown dupa “Fortareata digitala” (1998), a devenit celebru abia dupa “Codul lui da Vinci”. Sony a cumparat drepturile de autor asupra romanului “Ingeri si demoni” in acelasi timp cu cele pentru romanul “Codul lui da Vinci”.
Intre timp, “Codul lui Da Vinci” a avut incasari de 758 de milioane de dolari la nivel mondial in ciuda reticentelor si criticilor cu care a fost primit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *