Evenimente

Dacia, partener oficial la a 34-a editie a Simfoniei Lalelelor

Dacia, cel mai important angajator din judeţul Argeş, susţine şi în acest an „Simfonia Lalelelor”, eveniment organizat de Consiliul Local şi Primăria Municipiului Piteşti în perioada 15 – 17 aprilie 2011. „Simfonia Lalelelor” cuprinde o serie de manifestări culturale, sportive şi comerciale printre care tradiţionala expoziţie florală la „Casa Cărţii”. O flotă Dacia formată din trei Duster, un Sandero şi un Logan MCV va fi la dispoziţia organizatorilor pe tot parcursul desfăşurării evenimentelor.

“Povestea Dacia a început aici, la Piteşti. Ne bucurăm că un brand care a crescut atât de mult, mai ales pe plan internaţional, susţine Simfonia Lalelelor, eveniment tradiţional al comunităţii locale. Suntem mândri că Dacia Duster, cel mai recent model produs la Mioveni, va deschide pentru al doilea an consecutiv Parada Florilor vineri, 15 aprilie,” a declarat Tudor Pendiuc, Primarul oraşului Piteşti.

În acest an, în mod excepţional, Dacia va sprijini şi organizarea unui concert Phoenix în cadrul „Simfoniei Lalelelor”. “Suntem mândri să susţinem cel mai important şi totodată cel mai cunoscut eveniment care are loc anual la Piteşti. Cei peste 14.000 angajati Dacia de pe platforma de la Mioveni reprezinta tot atatea motive pentru implicarea noastra in comunitatea locala. În al optulea an de când suntem parteneri ai Simfoniei Lalelelor am decis să oferim piteştenilor şi un regal muzical, sub forma unui concert susţinut de trupa Phoenix impreuna cu Orchestra Filarmonica Pitesti,” a declarat Anca Oreviceanu, Director Comunicare Dacia.

Spectacolul, intitulat „Symphoenix”, îi are ca invitaţi pe soprana Irina Baiant şi pe Moni Bordeianu şi va avea loc în data de 16 aprilie, în Piaţa Primăriei (Vasile Milea) din centrul oraşului. „Simfonia Lalelelor” este un eveniment tradiţional al oraşului Piteşti, aflat acum la a 34-a ediţie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *