AUTO

Dacia Logan 2

Dacia Logan 2 vine la Salonul Auto de la Paris, sustine Automarket. Imaginile au fost publicate pe internet de francezii de la Automobile-Magazine înaintea prezentării oficiale. Dacia Logan 2 are un design modificat, care aminteşte de Duster şi de Lodgy. Logan 2 împarte partea frontală cu noul Sandero.
Dacia Logan 2 va avea și  un motor turbo cu trei cilindri în liniecu 90 CP şi 135 Nm și cu un consum mediu de 4.5 litri la sută, alături de prezenţa unui sistem Start/Stop.

Dacia Logan 2 va fi oferit şi cu diesel-uri, fiind aşteptat motorul 1.5 dCi în compania unor transmisii noi. Cel mai probabil, gama Logan va avea şi motorizările aspirate cu 16 supape, anume unitatea de 1.2 litri şi 75 CP şi propulsorul de 1.6 litri şi 105 CP, pentru a asigura un preţ accesibil.

Dacia Logan 2 are la interior un bord nou, inspirat din cel al lui Lodgy, pe care este montată interfaţa Media Nav. Habitaclul seamănă cu cel al noului Sandero, Logan 2 fiind echipat cu un volan preluat de la Lodgy, ceasuri de bord preluate tot de la Lodgy, o cotieră centrală pentru locurile din faţă, scaune faţă cu un design nou, feţe te uşi redesenate şi comenzi noi pentru sistemul de climatizare.

 

Detalii pe Automarket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *