LifeStyle

Cursuri de vara in domeniul modei, Ecole Esmod Paris

Tuturor celor interesati de moda, Ecole Esmod Paris le ofera in aceasta vara cursuri dedicate design-ului in moda si croitoriei, dar si cursuri de moda si cultura in Paris.

Ecole Esmod este una dintre cele mai vechi si prestigioase scoli de moda din Paris, avand în prezent o retea de 12 scoli in intreaga lume (Franta, Tunisia, Norvegia, Germania, Liban, Rusia, Coree de Sud, China, Japonia si Australia). Infiintata in urma cu peste 150 de ani, Esmod isi bazeaza filosofia pe creativitate, traditie, calitate si pe continua adaptare a programelor scolare la tendintele din domeniul textil si imbracaminte, pentru crearea unor profesionisti de talie internationala.

Cursul de vara in moda si cultura in Paris contine un program de vizite la expozitii ( Jean-Paul Gaultier/Régine Chopinot – Fashion and Textile Museum, Jean-Charles de Castelbajac:Gallierock –Galliéra Museum, René Lalique – Luxembourg Museum, Airs de Paris – Centre Georges Pompidou, Rock and Roll – Fondation Cartier) si muzee: Art Deco Museum : Permanent Collection and the Jewellery Gallery – Rue de Rivoli, Musée de la chasse et de la nature – Hôtel Guénégaud, Musée Baccarat – Place des Etats-Unis, Musée Rodin, Musée Dapper.

Mai mult de 50 de firme sponsorizeaza in acest an Ecole Esmod, oferind diferite tipuri de materiale necesare studentilor la cursurile de croitorie si design de mda. De asemene, Esmod colaboreaza cu scoli si institute similare din lume: Conservatoire National des Arts et Métiers, London College of Fashion, University of the Arts Singapore, University of the Arts London, State University of Design and Technology Moscow, DA Milan, The Art Institutes USA, Polimoda / FIT, Rio de Janeiro Zuzu Angel Brazil.

Programa de studii a Ecole Esmod contine cursuri de design in moda si croitorie, cu durate diferite (cursuri de 3 ani, cursuri de vara, cursuri avansate de 1, 2ani), in functie de timpul disponibil si de experienta studentilor.

La Ecole Esmod peste 44% dintre cursanti vin din peste 60 de tari din lume, din acest an oferta de studii fiind promovata si pentru pasionatii de moda din Romania.

Pentru alte detalii, va rugam sa contactati Edu Project.
office@eduproject.ro
www.eduproject.ro

Edu Project reprezinta in Romania mai multe universitati si scoli de limba din strainatate.

www.eduproject.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *