Despre copii

Cursuri de teatru pentru copii, la Timisoara

Au inceput inscrierile la stART! Scoala de teatru ART ofera cursuri de teatru pentru copii!

Cursurile de actorie iși propun sa ii ajute pe copii sa iși dezvolte calitați deja existente și sa dobandeasca altele noi. Cursurile se adreseaza deocamdata copiilor cu varsta intre 8 și 12 ani. Acestea vor cuprinde jocuri și exericiții speciale de actorie, tehnici de improvizație, dicție și expresivitate adaptate varstei lor. Cursurile sunt facilitate de actori profesioniști și includ ateliere de introducere in dans, mișcare scenica, muzica și ritm.

In paralel puteți opta și pentru cursuri de muzica (instrument sau canto), pictura, sculptura, jonglat și film, cat și de actorie pentru alte grupe de varsta.

Incercam sa oferim o alternativa atat la educația formala din școli cat și la petrecerea timpului liber in fața calculatorului, a televizorului sau in spatele blocului. Cursurile de teatru vor avea o structura deschisa, modelata pe particularitațile și nevoile fiecarui copil in parte și se vor desfașura intr-o atmosfera deschisa și relaxata. Nu predam ci facilitam dezvoltarea, invațarea și creativitatea. Totodata, suntem convinși ca aceste cursuri le vor deschide copiilor apetitul pentru arta și creativitate.

La finalul cursului, copiii nu vor deveni actori profesioniști dar iși vor dezvolta creativitatea, imaginația, increderea in sine, spiritul de echipa și abilitațile de comunicare și poate iși vor descoperi pasiunea sau vocația pentru teatru. Iși vor antrena memoria și atenția și vor descoperi cum sa iși ințeleaga și sa iși exploreze atat corpul cat și emoțiile, gandurile sau ideile. Vor deveni mai spontani și mai dezinvolți și vor avea incredere atunci cand va trebui sa și expuna parerile in fața altora.

Cursul se va incheia cu un mic spectacol, fara ca acesta sa constituie obiectivul principal al cursului. Consideram procesul de invațare și dezvoltarea individuala a copilului mult mai importante decat spectacolul de final.

Cursul are loc in Timisoara, str. Zoe nr. 1 (in Scart, loc lejer, in spatele parcului Doina) si va avea o durata de trei luni. Va cuprinde doua ședințe de cate doua ore pe saptamna, la prețul de 200 de lei pe luna.

Pentru inscrieri sau mai multe detalii, sunati la 0721832722, scrieti-ne la adresa scoaladeteatruart@gmail.com sau intrati pe http://start.ablog.ro

Victor Dragos,
0721832722
scoaladeteatruart@gmail.com
http://start.ablog.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *