Despre copii

Cursuri de educatie muzicala pentru prescolari

Incepand cu 15 septembrie, Boem Club isi extinde oferta educationala prin cursuri de educatie muzicala pentru prescolari. Cursurile se vor adresa copiilor cu varste cuprinse intre 2 si 5 ani si vor avea in vedere dezvoltarea muzicala a copiilor prin joc, comunicare si activitati de grup. Inscrierile la aceste cursuri se pot face in fiecare luna pentru luna urmatoare si vor incepe in functie de alcatuirea grupelor.

Fiecare grupa va fi formata din maxim 8 copii, astfel incat acestia sa poata invata impreuna sunete, jocuri muzicale si cantece pe care sa si le aminteasca si sa ii ajute in dezvoltarea muzicala ulterioara. Lectiile de educatie muzicala se vor desfasura in limba romana si in limba engleza, in grupe separate.

Cursurile de educatie muzicala pentru grupa de varsta 2-3 ani se vor axa in principal pe introducerea celor mici in lumea sunetelor, a ritmului si a deprinderii cu acestea intr-o maniera atragatoare si adaptata varstei lor. Copiii vor participa la cursuri alaturi de parinti, care sa le asigure confortul psihic necesar bunei desfasurari a lectiilor.

Lectiile de educatie muzicala pentru grupa de vrasta 4-5 ani vor avea in vedere dezvoltarea abilitatilor muzicale si deprinderea acestora cu instrumentele muzicale, prin invatarea unor mici piese.

„Muzica nu este numai o activitate placuta si de divertisment, ci, este totodata si un exercitiu intelectual care ii ajuta pe copii sa isi dezvolte puterea de concentrare, memoria, sensibilitatea, gandirea abstracta, limbajul si abilitatile de comunicare cu alti copii. Ii invitam alaturi de noi in aceasta initiativa pe toti cei care apreciaza arta, muzica si dezvoltarea armonioasa a copiilor din punct de vedere intelectual si afectiv.” Claudia ATANASOAE, General Manager, Boem Club

Persoana de contact pentru detalii si inscrieri: Ana IACOB, Office Manager ana.iacob@boemclub.ro; Mobil : 0770 461 537

Despre Boem Club (www.boemclub.ro)

Boem Club este o initiativa privata a unor iubitori de arte care isi propun sa asigure un loc unde amatorii de arta in general si de muzica in particular sa se intalneasca si sa poata aprofunda sau sa fie initiati in arta cantatului la un instrument. Am creat un loc unde muzica sa fie la ea acasa si ii uram bun venit oricarui participant care doreste sa dobandeasca deprinderile primare, intermediare sau avansate in sfera artei muzicii.
Boem Club se adreseaza tuturor amatorilor de muzica indiferent de varsta sau cunostintele muzicale pe care la au aceastia, cu aceeasi bunavointa, rabdare, prietenie, responsabilitate si respect.

Home page

Home page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *