Stiri

Cumparati Actiuni la Bursa prin Telefon!

Intercapital Invest anunta lansarea sistemului Ktrade Mobile pentru tranzactionarea actiunilor prin telefonul mobil. Acum investitiile la bursa sunt mai simple, mai rapide si mai eficiente!

Sistemul Ktrade Mobile, ce poate fi accesat la adresa http://mobile.ktrade.ro cu un telefon mobil, include prezentarea in timp real a portofoliului si tranzactiilor cu actiuni, cotatii in timp real pe cinci nivele si grafice pentru cei mai interesanti emitenti. Utilizarea Ktrade Mobile nu necesita incarcarea unei aplicatii speciale pe telefonul tau mobil; sistemul se acceseaza din browserul telefonului.

Sistemul permite introducerea de ordine de vanzare si cumparare prin telefon, iar executarea si confirmarea acestora se fac in timp real. In plus, pe telefon se pot vizualiza si tranzactiile cu unitati de fond si instrumente derivate.

Detalii suplimentare despre sistem sunt prezentate pe siteul www.intercapital.ro.

Intercapital Invest este o companie specializata in furnizarea de servicii pe piata de capital din Romania, incluzand intermedierea tranzactiilor cu actiuni, obligatiuni, contracte futures si alte instrumente financiare ; distributia de unitati ale fondurilor de investitii ; consultanta si analiza financiara ; intermedierea ofertelor publice de cumparare si de vanzare de actiuni si obligatiuni. Compania a fost infiintata in anul 1995 ca membru fondator al Bursei de Valori Bucuresti si face parte din grupul de firme al Fondului Romano-American pentru Investitii.
)
www.intercapital.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *