Evenimente

Crucea Rosie Sibiu este alaturi de tine, fii si tu alaturi de noi !

Crucea Rosie Sibiu se implica in comunitate. Alatura-te cauzei noastre umanitare directionand 2% din impozitul pe venit pe anul trecut. Completeaza fisa 230 cu SN CRUCEA ROSIE ROMANA, FILIALA SIBIU – cod unic de identificare 4408836 – (IBAN) RO21RNCB0227036062930001

Directioneaza 2% din impozitul pe venit catre Crucea Rosie si implica-te in programele noastre. Salveaza vieti impreuna cu detasamentul de interventie in caz de dezastru. Acorda alaturi de noi primul ajutor. Sprijina dezvoltarea personala a tinerilor sibieni prin programele de educatie de la egal la egal pe teme de sanatate. Fa miscare alaturi de varstnici si pregateste lideri pentru maine. Poti sa faci toate astea prin directionarea a 2% din impozitul pe salariu si esti parte din Miscarea umanitara de Cruce Rosie.

Programele Crucii Rosii Sibiu se adapteaza mereu nevoilor beneficiarilor nostri. Domeniile in care actionam sunt: pregatirea si interventia in situatii de dezastre, promovarea valorilor umanitare, educatia de sanatate si serviciile sociale.

Sub umbrela acestor patru domenii desfasuram multe proiecte dintre care Pregatirea pentru dezastre si Sanitarii priceputi, proiecte prin care voluntarii detasamentului de interventie in caz de dezastru si elevii din scoli gimnaziale si licee sunt instruiti in acordarea primului ajutor premedical; Altfel, proiect care urmareste promovarea temelor de sanatate pentru tineri prin educatie de la egal la egal, teatru, materiale informative; Clubul de aur, proiect ce presupune gimnastica pentru varstnici si terapie ocupationala pentru batranii singuri. Crucea Rosie Sibiu organizeaza de asemenea in fiecare an tabara Lideri pentru maine, in care se desfasoara ateliere de formare si dezvoltare personala alaturi de instruire in caz de nevoia acordarii primului ajutor.

In anul care a trecut Crucii Rosii Sibiu i-au fost directionati 3848 lei, bani destinati dezvoltarii capacitatii filialei de a mentine un grup de voluntari pregatiti pentru a interveni in situatii de dezastre. 20 de voluntari au fost instruiti si au participat la aplicatii proprii sau comune cu Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, invatand sa acorde primul ajutor in situatii diverse.

Afla ce se intampla cu banii tai de pe internet la http://crucearosiesb.blogspot.com. Nu ezita sa ne contactezi pentru orice nelamurire la crsibiu@yahoo.com sau la 217 646.

Crucea Rosie Romana, infiintata in 1876, este organizatie neguvernamentala de interes national, avand ca misiune prevenirea si alinarea, in mod impartial a suferintei umane in orice imprejurare, fara nici o discriminare bazata pe cetatenie, nationalitate, rasa, sex, religie, varsta, apartenenta militara, sociala sau politica. Principalele domenii de activitate sunt: promovarea valorilor umanitare, pregatirea si interventia in cazul unui dezastru, promovarea sanatatii si asistenta persoanelor la nivel comunitar.

Ioana Giurgiu
Resp. PR
tel: 0269 – 217.646
www.crucearosie.ro/sb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *