Sanatate

Cremele de protectie solara Hemel cu propolis si extracte din plante

Hemel Sun Care

Va prezentam o intreaga gama de produse care o sa va faca vacanta mult mai placuta , iar pielea mai frumoasa si mai santoasa.
Bucurati-va de soare in mod natural cu Hemel Sun CareTanning Oil. Oferind o protectie usoara ( FPS 4) fara a contine parfumuri , conservanti si filtre sintetice , este optim pentru orele tarzii ale dupa –amiezei, perioada potrivita pentru a va expune la soare in primele zile ale vacantei de vara si pentru a obtine un aspect bronzat. Este un tratament optim pentru ingrijirea pieli dupa expunerea la soare . Utilizare pe perioda indelungata este recomandata persoanelor cu un ten inchis la culoare .Mod de aplicare : Aplicati uleiul prin masaj usor , intr-un strat subtire pe piele . Bogatia continutului : ( ulei de avocado , ulei de masline , ulei de morcov , bioflavonoizi, , beta carotene, fier , vitamina D , B1, B2, acid pantotenic , provitamina A, ulei de cocos , vitamina E, ulei de lavanda ulei de portocala si acizi grasi omega . Contribuie la neutralizarea efectelor radicalilor liberi , imbunatateste flexibilitatea vaselor de sange, previne deshidratarea , ,ridarea si pigmentarea pieli oferindu-va senzatia de catifelare si desfatare a pieli.TUNING OIL cod 7610 SPF 4 Pret fara reducere 53.7 ron

Hemel Sun Care Body Milk SPF 30 (FPS 30) este un lapte de corp super protector care o sa va ofere in aceasta vara senzatia delicate de ingrijire intensiva . Datorita compozitiei usoare , acest lapte pentru expunere la soare este rapid absorbit si nu lasa urme usoare pe haine . Protejaza impotriva razelor UVA , UVB , UVC, , nu contine conservanti , filtre si parfumuri sintetice . Previne pielea de actiunea negativa a radicalilor liberi si de imbatranire . Contine pigmnti minerali naturali care previn aparitia inroselilor, arsurilor si petelor . Este indicat pentru toate tipurile de piele .

Va redam doar cateva din bogatul continut al acestui produs: hidrolit de lavanada , ulei de masline , ceara de albine, ulei de morcov , ulei de lavanda , patentol ,bioflavonoizi ,beta carotene , vitamine E,B1,B2, provitamina A, ulei de portocala, Va recoamndam sa aplicati Hemel sun Care Body Milk pe piele intr-un strat subtire cu o jumate de ora inainte de expunere la soare, prin masaj usor si de mai multe ori pe zi in special dupa baie sau dup ce va stergeti cu prosopul .
Sfatul dermatologului : Desi va punem la dispozitie tratamente de protectie solara de prima clasa , este necesar sa purtati palarii si ochelari de soare si sa stati sub umbrela . Aspectul inchis al pieli , nu insemana ca nu mai aveti nevoie de protectie.

Hemel Sun Care Face Crem SPF 30
Pielea fetei , cea mai expusa factorilor externi, motiv pentru care in permanenta este pusa in pericol.in lunile de vara.Pielea fetei este cu ata mai mult periclitata si de aceea are nevoie de o protectie mai ridicata.
Hemel Sun Care Face Crem ( SPF30) este o crema de fata super protectoare care o sa va permita o indelunga expunere la soare in mod sigur. Contine pigmenti minerali naturali –titanium dioxide si zinc oxide ( dar si hidrolit de lavanda , ulei de masline , ceara de albine , ulei de morcov,ulei de lavanda , patentol ,,bioflavonoizi,vitaminele E, B1,B2,provitamina A , ulei de portocala ), care reflecta razele solare si previn apitia inrosirilor, arsurilor si altor tipuri de deteriori a pieli. Este indicat pentru ingrjirea pe tot parcursul zilei si pentru toate tipurile de piele deoarece protejaza pielea de razele UVA,UVB,UVC,hidratand si hranind in acelasi timp.Nu contine conservanti , parfumuri , sau filtre sintetice , care in reactie cu fotonii, creaza un numar mare de radicali liberi si prin aceasta influenteza direct imbatrinirea rapida a pieli.. Are efect antioxidant si anti-age si actioneaza ca un hidratant. Se foloseste cu o jumatae de ora inaintea expuneri la soare , aplicand un strat subtire pe pilea fetei prin masaj usor , si de mai multe ori pe parcursul zilei, dupa fiecare baie sau dup ce va stergeti cu prosopul.

Hemel Sun Care BODY LOTION (SPF 50 ) va ofera o incredibila protectie naturala impotriva razelor UVA,UVB,UVC,fara parfumuri si conservanti artificiali. Filtrele minerale de origine naturala fac posibila o indelungata expunere la soare .In mod sigur contin : hidrolit de lavanda , ulei de masline , patentol, vitaminele E, B1,B2,D, beta caroten, ulei de portocala . Produsul a fost creat pentru a pastra umiditatea optima a pieli si pentru a o proteja impotriva uscari , actionand rapid si ca un antioxidant natural , prevenind actiunea radicalilor liberi ,. Continutul ridicat de filtre naturale pe care acest produs le contine incetineste imbatranirea pieli. Mod de aplicare : aplicati uleiul prin masaj usor cu o jumatate de ora inainte de expunere la soare .Repetati procedura de mai multe ori pe zi , in mod special dupa baie sau dupa ce va stergeti cu prosopul ..

Hemel Sun Care BODY LOTION (SPF 30) este un mijloc natural de protectie impotriva razelor UVA, UVB, UVC, fara parfumuri si conservanti sintetici .Contine filtru mineral de origine naturala.Datorita factorului de protectie mare face posibila indelunga expunere la soare intr-un mod sigur ( preparatele care se folosesc pentru expunerea la soare trebuie sa contina o combinatioe de filtre UVA si UVB si au si o caracteristica de baza FPS, factorul de protectie care indica de cate ori mai puteti sa va expuneti la soare fara a va inrosi sau a va deteriora grav pielea.De exemplu , daca pielea pe care nu este aplicat nici un fel de protectie dupa 10 minute se inroseste , folosind un factor de protectie 30 , puteti sa va expuneti la soare 30 minute . Contine : hidrolit de lavanda , ulei de masline , patentol, vitaminele E, B1, B2, D , beta caroten ulei de portocala . Special creat pentru a pastra umiditatea pieli protejaza impotriva deshidratarii , actioneaza ca si antioxidant , si protejaza pielea de radicalii liberi .Datorita continutului ridicat de filtre UV anorganice incetineste imbatranirea pieli. Mod de aplicare : aplicati uleiul prin masaj usor , intr-un stat subtire cu o jumatate de ora inainte de expunere la soare . Repetati procedura de mai multe ori pe zii , in mod special dupa baie sau dup ce va stergeti cu prosopul.

Informatii si comenzi la info@cosmeticenaturale.com

www.cosmeticenaturale.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *