LifeStyle

Costi Ionita si-a lansat televiziunea MyManele TV

Costi Ionita a lansat la inceputul acestei luni, in premiera pe piata romaneasca, primul post de televiziune dedicat exclusiv manelelor, denumit MyneleTV. “Atunci cand am hotarat sa incep proiectul la aceasta televiziune, am fost inspirat de un studiu realizat in 2006 de CNA, in care se arata foarte clar ca romanii prefera manelele” declara Costi Ionita, General Manager MyneleTv. Noul post difuzeaza muzica de petrecere de calitate, urmand sa lanseze in curand si emisiuni despre viata artistilor, topuri si sa promoveze tinere talente. Ca element de noutate, telespectatorii pot asculta muzica de petrecere din intreaga regiune balcanica si din Turcia.

Pentru Costi Ionita, Mynele TV nu este o idee noua si nici singulara, ci face parte dintr-un proiect mai amplu, de realizare a unui grup de canale muzicale de nisa. Acesta a lansat PartyTV anul trecut, post care se bucura de un real succes, difuzand peste 85% muzica pop-dance romaneasca. Artistul nu vrea sa se opreasca doar la aceste doua posturi, din planurile sale facand parte si alte proiecte similare. De exemplu MusiKlub – post cu muzica de club – pe care vrea sa-l lanseze in luna septembrie. In plus proiectul include si un post de muzica de opera si simfonica sau un altul de jazz. Dorinta lui Costi Ionita este ca fiecare telespectator sa se regaseasca in programele lansate de el. Artistul nu este singur in acest proiect, el are alaturi o echipa de profesionisti de televiziune.

“Toate posturile noastre tv sunt interactive atat pe sticla cat si online. PartyTV si MyneleTV sunt in acest moment posturile TV cu cel mai interactiv program din Romania!”, declara Ionita

MyneleTv poate fi receptionat pe satelit la 1 grad Vest, la el avand acces toti abonatii DigiTV si Focusat. “Urmeaza sa punem in practica in perioada urmatoare acordurile si cu cablistii care distribuie PartyTV dar nu numai. Avem o reactie foarte buna din piata, din piata de cablu dar si direct din partea telespectatorilor.” a declarat artistul.

Investitia totala depaseste 600.000 euro. In ceea ce priveste avizul tehnic de la CNA acesta a fost obtinut pe  26 iunie, prin urmare de la 1 iulie postul emite pe intreg teritoriul tarii. Obtinerea licentei CNA nu a fost un lucru usor dupa cum marturiseste Costi Ionita: “Nu a fost usor. Ne-am pregatit timp de cateva luni sa prezentam cat mai bine intregul proiect, CNA a deliberat destul de mult dar ne-a acordat girul lor si acest lucru este foarte important.” In acest moment postul este  oferit gratuit operatorilor de cablu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *