Concerte

Costel Busuioc turneu national, concert in 13 orase

In luna celei mai frumoase sarbatori a anului,  solistul Costel Busuioc va sustine concerte in 13 orase. Sub numele “Acasa de Craciun”, turneul se va desfasura in luna decembrie si va cuprinde 13 concerte, iar repertoriul va fi compus din colinde specifice perioadei de iarna, cat si arii celebre de opera, interpretate alaturi de soprana Diana Tugui.

Romanii care l-au sustinut pe Costel Busuioc, in marea finala a concursului muzical “Hijos de Babel”, si au sarbatorit triumful acestei voci extraordinare, au sansa de a-l revedea in pragul sarbatorilor de iarna, pe 23 decembrie, la Sala Palatului, incepand cu orele 19:00.
Spectacolul va avea o durata de 90 minute si va cuprinde colinde romanesti si internationale intr-o orchestratie noua, realizata de maestrul Marius Hristescu, precum: “O ce veste minunata”, “Mos Craciun”, “Linu-i lin”, “Silent Night”, “Amazing Grace”, “Panis Angelicus”, “Adeste Fideles”, dar si colinde bizantine din repertoriul artistului Costel Busuioc (“Sta crucea stea”, “Grajdarul”, “In noaptea Sfanta de Craciun”) de asemenea intr-o orchestratie noua.
Spectacolul va mai cuprinde:
– arii din operete si opere de Puccini, Verdi, Strauss, Giordano, Haendel;
– duete din opere de Verdi;
– diverse piese pentru orchestra, de Suppe, Ceaikovski, Brahms.

Atmosfera magica va fi completata de orchestra aflata sub bagheta dirijorului si orchestratorului Marius Hristescu, care il va acompania pe Costel Busuioc pe parcursul fiecarui concert.
Turneul va avea loc in cele mai importante orase din tara, dupa cum urmeaza:

8.12. – Constanta – Casa de Cultura a Sindicatelor;
9.12. – Galati – Teatrul Muzical Nae Leonard
10. 12. – Iasi – Sala Providenta
11.12. – Suceava – Casa de Cultura a Sindicatelor
12.12. – Bacau – Ateneu;
14.12 – Oradea – Casa de Cultura a Sindicatelor,
15.12 – Timisoara – Opera;
16.12 – Arad – Filarmonica;
17.12 – Alba – Casa de Cultura a Sindicatelor
18.12 – Cluj – Opera ;
20.12 – Ploiesti – Casa de Cultura a Sindicatelor
21.12 – Brasov – Teatrul Dramatic
23.12 – Bucuresti – Sala Palatului.

Biletele pentru concertul din Bucuresti pot fi achizitionate atat prin intermediul site-ului www.vreaubilet.ro cat si la casele de bilete ale Salii Palatului, Magazinul Muzica, Magazinul VreauBilet din Unirea Shopping Center et.2, la preturi diferite in functie de categoria de loc, dupa cum urmeaza:

V.I.P-200RON
Cat.I-100RON
Cat.II-90RON
Cat.III-80RON
Cat. IV – 60RON

Biletele pentru concertele din celelalte orase, se gasesc la casa de bilete a salii de spectacol, si au preturi cuprinse intre 50 si 100 RON , variind de la o locatie la alta.
pr@vreaubilet.ro
http://www.vreaubilet.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *