LifeStyle

Constatin Spak a fost găsit mort într-o fabrică

Omul de afaceri Constatin Spak a fost găsit mort într-o fabrică din Valea Mare, Olt, conform Realitatea. Reprezentantul IPJ Olt a afirmat că din cercetările făcute până acum reiese că bărbatul s-a sinucis cu două lovituri de cuţit în inimă, dar cercetările continuă pentru stabilirea exactă a cauzelor şi condiţiilor morţii omului de afaceri.

Omul de afaceri Constantin Spak, patron al unor fabrici de mezeluri din judeţul Olt, a fost găsit mort sâmbătă după amiaza la fabrica de preparate din carne din comuna Valea Mare. După primele cercetări, anchetatorii afirmă că este vorba de o sinucidere, informează Agerpres.

Purtătorul de cuvânt de al IPJ Olt, Elena Tincă, a declarat că evenimentul a fost anunţat de o femeie la numărul unic de urgenţă şi imediat un echipaj al Ambulanţei s-a deplasat la faţa locului. Încercările de resuscitare făcute de personalul medical de pe Ambulanţă au fost inutile şi a fost declarat decesul bărbatului în vârstă de 60 de ani. Acesta a murit în urma unor leziuni făcute cu un cuţit în zona inimii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *