Sanatate

Conferinta Bebe Sanatos – un eveniment SanatateaTV.ro despre cresterea si ingrijirea copilului

Bebe Sanatos este o conferinta de informare medicala dedicata mamelor si viitoarelor mame. Evenimentul, ce va avea loc pe 16 mai, incepand cu ora 10, la Institutul National de Statistica, isi propune sa ofere mamicilor ocazia de a intalni medici renumiti din domeniul pediatriei si al ginecologiei si specialisti in psihologiei, pentru a afla, de la cele mai competente surse, raspunsuri legate de ingrijirea bebelusului, dar si sanatatea mamei si a copilului.

Obiectivul conferintei “Bebe Sanatos” este de a asigura un suport informational solid si de a incuraja si educa proaspetele mamici sa solicite informatii de la persoane avizate, care pot oferi sfaturi si sugestii pertinente, menite sa contribuie la cresterea si dezvoltarea sanatoasa a copiilor. Pentru a asigura accesul la informatie cat mai multor persoane interesate, participarea la Conferinta este gratuita, in limita locurilor disponibile, iar persoanele care doresc sa se inscrie o pot face pe site-ul evenimentului www.bebesanatos.ro sau scriind un e-mail la adresa pr@sanatateamediagroup.ro.
Prin intermediul medicilor invitati la eveniment, mamicile prezente vor primi informatii referitoare la postura de mama, reluarea activitatii sexuale dupa nastere, ingrijirea nou-nascutului, prevenirea si tratarea bolilor frecvente la copii (amigdalita, otita, raceli, alergii etc), dezvoltarea limbajului si a gandirii la copil, comunicarea cu bebelusul in prima luna de viata, comportamentul sugarului, prevenirea depresiei post-partum, dezvoltarea psiho-motorie a sugarului si alte subiecte interesante.
Printre speakerii ce vor sustine teme de ginecologie, pediatrie si psihologie se numara personalitati de renume ale lumii medicale actuale. Dintre acestia amintim: prof. dr. Bogdan Marinescu, medic primar obstetrica – ginecologie, director Spitalul “Panait Sarbu”, Bucuresti, prof. dr. Adrian Georgescu, medic specialist pediatru, conf. univ. dr. Silvia Stoicescu, medic primar pediatru, Institutul pentru Ocrotirea Mamei si Copilului “Alfred Rusescu”, asist. univ. dr. Manuela Neagu, medic specialist obstetrica – ginecologie, Spitalul “Panait Sarbu” si asist. univ. drd. Simona Vladica, Universitatea Ecologica, Director Dezvoltare SanatateaTV.ro.
Conferinta Bebe Sanatos este un eveniment organizat de SanatateaTV.ro, prima televiziune online dedicata sanatatii, in parteneriat cu Houston NPA.
Sponsorii Conferintei Bebe Sanatos sunt: Nestle Nutrition, GlaxoSmithKline, Sensiblu, ArtMed, Cord Blood Center, 3F PlantaMed, Sodimed, DeLonghi, Medicura si Marimer. Evenimentul este realizat cu sprijinul partenerilor: Itsy-Bitsy, Revista Baby, Info – Sanatate, Ziare.ro, Pharma Business, PORT.ro, Mamici.Flu.ro, Medic4all, apte Seri, Nou-Nascuti.ro, Cafeneaua Sufletelor, Baby Online, coalaParintilor.ro, Kids-Shop.ro si Royal Expo.

Pentru mai multe informatii:

http://www.sanatateatv.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *