Concursuri, FILME

Concurs – Tarzan 3D

afis_Tarzan

MediaPro Distribution si Lifestyle Digital te scot la film!

Micul Tarzan este singurul supravietuitor al unui accident aviatic. Adoptat de maimute, baietelul creste alaturi de animale, invata sa supravietuiasca şi uita de existenta oamenilor. Mai tarziu, o intalneste pe frumoasa Jane, isi redescopera familia si lumea oamenilor, realizand ca este cu mult mai periculoasa decat orice jungla. Acum, trebuie sa lupte pentru a salva tot ce iubeste.

Raspunde la intrebarea de concurs si ai sansa sa castigi una dintre cele 3 invitatii duble la TARZAN 3D, valabile la Cinema City Sun Plaza.
Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a Cinema City Sun Plaza.

Ce actor ii imprumuta vocea lui Tarzan in varianta dublata a filmului?
a) Daniel Buzdugan
b) Florin Piersic Junior
c) Cristi Iacob

MediaPro Distribution iti ureaza “bine-ai venit in jungla”. Din 28 martie, vino la cinema sa vezi povestea lui Tarzan asa cum nu ai mai vazut-o niciodata. Tarzan 3D. O animatie pentru toata familia, din 28 martie numai la cinema!

 

Concursul dureaza pana pe 4 aprilie 2014!

88 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *