Concursuri, FILME

Concurs-Fii scenarist la Diva si innoieste-ti garderoba de vara!

Maid in Manhattan resDiva Universal a pregătit un nou concurs pentru telespectatorii săi și, în mod special, pentru fanii telenovelei Camerista din Manhattan, difuzată de luni până vineri, de la ora 16:00, numai la Diva Universal.
Concursul intitulat Fii scenarist la Diva și înnoiește-ți garderoba de vară! se va desfășura în perioada 30 aprilie – 18 mai 2014 și, pentru a câștiga unul din cele zece premii puse în joc, participanții trebuie să își imagineze și să scrie cum ar continua o posibilă scenă din serial. Cele trei situații sunt:
· 1. Sara o vede prin geamul unui magazin pe Marisa probând o rochie de mireasă. Ce va face/va zice Sara? Ce se va întâmpla în continuare?
· 2. Marisa îi vede pe Cristobal și pe Sara stând împreună la o masă și servind o cafea într-un restaurant. Ce va face/va zice Marisa? Ce se va întâmpla în continuare?
· 3. Cristobal conduce mașina, când o vede pe Marisa ieșind dintr-o clinică medicală cu chipul îngândurat. Ce va face/va zice el? Ce se va întâmpla în continuare?
Participanții la concurs pot alege una dintre situaţiile de mai sus, apoi trebuie să continue scena într-un text de minimum 200 de caractere, pe care să îl trimită la adresa de e-mail: office@stuffmedia.ro, între 30 aprilie şi 18 mai 2014.
Cei zece câștigători ai concursului vor fi aleși prin tragere la sorți și vor primi câte un voucher în valoare de 300 de lei pentru a achiziționa produse vestimentare de la www.tinar.ro. Regulamentul competiției și mai multe informații se află pe site-ul divauniversal.ro.
Diva Universal urează mult succes tuturor participanților la concursul Fii scenarist la Diva și înnoiește-ți garderoba de vară! și îi invită să urmărească de luni până vineri, de la ora 16:00, serialul Camerista din Manhattan, în premieră și exclusiv la Diva Universal!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *