Concursuri, FILME

Concurs – Poveste de iarna

iarna

De la New York feeric, cand tropotul cailor strabatea zgomotos strazile lungi si pietruite, iar onoarea era aparata cu pistolul si pana la oraşul modern cu cladiri zgarie-nori, filmul „Poveste de iarna“ înfaptuieste miracole dincole de timp si in ciuda impotrivirii fortelor raului. Dupa secole de intuneric, vise despre o iubire neinteleasa si o permanenta lupta cu sine, un barbat isi recupereaza amintirile si descopera incredibilul sau destin.

Raspunde la intrebarea de concurs si ai sansa sa castigi una dintre cele 3 invitatii duble la POVESTE DE IARNA, valabile la Cinema City Sun Plaza.

Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a Cinema City Sun Plaza.  

 

Acest actor, originar din Irlanda, joaca rolul personajului principal Peter Lake in Poveste de Iarna. Recent, a jucat in Saving Mr. Banks si remake-ul Total Recall. Care este numele lui?

1. Tom Hardy

2. Collin Farrell

3. Adam Sandler

 

De Valentine’s Day, Warner Bros. ii prezinta pe Colin Farrell, Jessica Brown Findlay, Russell Crowe, Jennifer Connelly, William Hurt si Will Smith in Poveste de Iarna. Un film fantastic in care granitele timpului sunt spulberate. Poveste de Iarna, un film distribuit de MediaPro Distribution. Mergi la cinema din 14 februarie.

Concursul dureaza pana pe 22 februarie!

Succes!

58 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *