Concursuri, FILME

Concurs – Pompeii

afis_Pompeii

Pompeii. Era bijuteria Imperiului Roman. Un loc al coruptiei, opulentei si tentatiei. Dar in ciuda maretiei lui, statea in umbra unei puteri cu mult mai mari. Natura. Cand maretul oras, a pierit sub cenusa vulcanului Vezuviu, unii s-au rugat pentru ajutor. Altii s-au rugat pentru moarte. Cine se va ridica? Cine va cadea? Cine va supravietui? Afla povestea emotionanta a unui barbat care lupta pentru dragoste si a unui oras care lupta pentru supravietuire.

Raspunde la intrebarea de concurs si ai sansa sa castigi una dintre cele 3 invitatii duble la POMPEII 3D, valabile la Cinema City Sun Plaza.

Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a Cinema City Sun Plaza.  

 

Care este numele actorului principal din Pompeii 3D, sclavul gladiator Milo, cunoscut publicului mai ales pentru rolul lui Jon Snow din Urzeala Tronurilor?

1. Liam McIntyre

2. Kit Harington

3. Peter Dinklage

 

Din 21 februarie vei afla ca in ruinele orasului Pompeii, adanc ingropat sub cenusa cel mai mare secret zace inca nedescoperit. Pompeii 3D, un film distribuit de MediaPro Distribution. Mergi la cinema sa vezi un film grandios, o desfasurare spectaculoasa de forte: incredibilele efecte vizuale, actiune, aventura si o impresionanta poveste de dragoste. Din 21 februarie numai la cinema.

Concursul dureaza pana pe 4 martie!

71 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *