Concursuri, FILME

Concurs – Marea Aventura LEGO

 

LEGO_313x500_film

MAREA AVENTURĂ LEGO® spune povestea surprinzatoare a lui Emmet, o figurina LEGO obisnuita sa urmeze cu strictete regulile, complet banal, dar care ajunge in centrul atentiei dupa ce primeste, din greşeala, titlurile de “persoană extraordinara” si “salvatorul planetei”. Astfel ajunge in compania unor straini curajosi alaturi de care porneste într-o calatorie epica pentru a opri distrugerea omenirii, calatorie pentru care Emmet este total nepregatit.

Raspunde la intrebarea de concurs si ai sansa sa castigi una dintre cele 3 invitatii duble si premii originale la MAREA AVENTURA LEGO® , valabile la Cinema City Sun Plaza.

Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a Cinema City Sun Plaza.  

In MAREA AVENTURA LEGO®, Will Ferrell, reputatul actor de comedie cunoscut pentru rolurile din The Campaign si Anchor Man 2, este vocea personajului President Business. Ce actor roman, prezentator al emisiunii Vocea Romaniei, il dubleaza pe Will Ferrell in versiunea dublata a filmului MAREA AVENTURA LEGO®?

1.       Pavel Bartos

2.       Horatiu Malaele

3.       Alexandru Papadopol

 

Warner Bros. Pictures prezinta primul film de lung metraj bazat pe universul LEGO®: MAREA AVENTURA LEGO® in 3D. Din 14 februarie, soarta omenirii e in mainile mici si galbene ale figurinelor LEGO®. Un film super amuzant pentru toata familia, distribuit de MediaPro Distribution. Mergi la cinema din 14 februarie.

Concursul dureaza pana pe 24 Februarie!

Succes!

 

51 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *