Concursuri, FILME

Concurs pentru invitatii la filmul Red 2 – Greu de pensionat 2!

afis_Red2In 2010, echipa nebuna de pensionari extrem de periculosi a luat marile ecrane cu asalt in RED /Greu de Pensionat. In 2013, se intorc: Bruce Willis, Helen Mirren, John Malkovich si Mary Louise-Parker, fata in fata cu Catherine Zeta-Jones si Anthony Hopkins in Greu de Pensionat 2.
Helen Mirren, fosta agenta guvernamentala si Catherine Zeta-Jones, periculoasa rusoaica, sunt dovada ca femeile pot fi la fel de puternice si pline de resurse ca orice barbat. Nu doar ca bat tot ce prind, dar mai arata si extrem de bine facand asta.
Raspunde la intrebarea de concurs si ai sansa sa castigi una dintre cele 3 invitatii duble la filmul Greu de Pensionat 2, valabile la Cinema City Sun Plaza.Pentru a comenta foloseste numele real, altfel esti eliminat din concurs!
Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a Cinema City Sun Plaza.

Cine este Katya, personajul interpretat de Catherine Zeta-Jones in Greu de Pensionat 2?
1. Fosta iubita a lui Frank (Bruce Willis)
2. Agent CIA
3. O actrita

Asteapta-te la un film mai mare, mai rau, mai sexy, mai destept. Greu de Pensionat 2, super actiune si super comedie. Din 2 august in cinematografe. Un film distribuit de MediaPro Distribution.

Concursul dureaza pana pe 13 august!
SUcces!

41 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *