Concursuri, FILME

Concurs – Grudge Match: Faceti pariurile

GM_70x100_RO_logos_lores

Sharp (Stallone) si Kid (De Niro), doi boxeri rivali, nu au apucat sa-si regleze niciodata conturile. Acum, dupa 30 de ani, un promotor de box le organizeaza in sfarsit meciul decisiv. Insa bataia adevarata incepe inainte sa ajunga in ring, situatiile hilare si replicile schimbate tansformand lupta in cel mai asteptat eveniment sportiv. Dar oare vor supravietui antrenamentului si vor apuca sa ajunga in ring? Faceti pariurile!

 

Raspunde la intrebarea de concurs si ai sansa sa castigi una dintre cele 3 invitatii duble la filmul GRUDGE MATCH: FACETI PARIURILE, valabile la Cinema City Sun Plaza.

Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a Cinema City Sun Plaza.

 

Rolul Billy “The Kid” McDonnen este interpretat de acest actor legendar care a castigat Oscarul cu un alt rol de boxer in filmul Raging Bull. Care e numele lui?

1.      Robert De Niro

2.      Sylvester Stallone

3.      Alan Arkin

 

Warner Bros. Pictures te invita la meciul secolului: STALLONE vs. DE NIRO, ROCKY vs. RAGING BULL! GRUDGE MATCH: FACETI PARIURILE. O comedie de legenda distribuita de MediaPro Distribution. Mergi la cinema din 17 ianuarie!

 

–          Link-ul catre pagina de facebook a filmului este www.facebook.com/GrudgeMatch.Ro

–          Concursul dureaza pana pe 26.01.2014!

60 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *