Concursuri, FILME

Concurs – Divergent

afis_Divergent

Lifestyle Digital si MediaPro Distribution te trimit la cinema sa vezi filmul eveniment Divergent!

 

Cu 100 de ani în urmă, după război, fondatorii noii lumi au creat un sistem despre care credeau că va aduce pace veşnică. Au împărţit societatea în cinci facţiuni: Eruditie, Candoare, Neinfricare, Prietenie, Abnegatie. Toţi au fost testaţi pentru a se afla cine sunt şi cărei categorii aparţin.

Dar unii depӑşesc graniţele unei singure categorii.  Ei se numesc Divergenţi. Cei care, dacӑ nu pot fi definiţi, nu pot fi controlaţi.  Sistemul este grav ameninţat, iar Divergenţii nu pot fi lasaţi sa trӑiascӑ…

Raspunde la intrebarea de concurs si ai sansa sa castigi una dintre cele 3 invitatii duble la filmul Divergent, valabile la Cinema City Sun Plaza.

Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a Cinema City Sun Plaza.   

 

Care este numele autoarei celebrului roman Divergent care sta la baza filmului?

1. Veronica Roth

2. Isabel Allende

3. Suzanne Collins

 

Din 21 martie, nu-i lasa sa te controleze, nu trai dupa regulile lor. Fii si tu Divergent. Traieste actiunea, aventura, suspansul, dragostea si misterul in Divergent. NuUn film bazat pe bestsellerul international semnat de Veronica Roth. MediaPro Distribution te invita la cinema din 21 martie. Vizioneaza-l si in IMAX.

 

–          Link-ul catre pagina de facebook a filmului este www.facebook.com/FilmulDivergent

Concursul dureaza pana pe 28 martie 2014!

81 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *