Concursuri, FILME

Concurs: castiga premii Sherlock Holmes 2: Jocul Umbrelor!

Cel mai mare detectiv al lumii are un nou caz. Sherlock Holmes infrunta cel mai periculos dusman de pana acum, intr-o ciocnire mortala a mintilor stralucite. Investigatia devine din ce in ce mai periculoasa, ducandu-i pe Holmes si Watson lungul continentului, Profesorul Moriarty fiind mereu cu un pas inaintea lor, pe  masura ce urzeste o panza a mortii si distrugerii – totul parte dintr-un plan care, daca va reusi, va schimba cursul istoriei.

 

Raspunde la intrebare de mai jos si castiga 3 invitatii duble la film valabile la Cinema City Sun Plaza www.cinemacity.ro si 2 premii originale Sherlock Holmes 2: Jocul Umbrelor – breloc si joc compact de sah, table si dame.

 

Daca ai fi cel mai mare detectiv al tuturor timpurilor, ce criminal celebru ti-ar placea sa demasti?

 

Anul acesta, Warner Bros Pictures si MediaPro Distribution te provoaca la un joc al umbrelor. Nu-i rata pe ROBERT DOWNEY, JR. si JUDE LAW in Sherlock Holmes 2: Jocul Umbrelor. Din 23 decembrie in cinematografe.

Concursul dureaza pana pe 27 decembrie, urmand ca invitatiile sa fie valabile in ianuarie 2012.

 

35 Comments

 1. Hannibal Lecter este unul dintre cei mai sadici dar si cerebrali criminali in serie pe care as dori sa-l prind, chiar daca este un eminent psihiatru cu tendinte canibaliste as face chiar si imposibilul sa-i vin de hac.

 2. Mi-ar fi facut o mare si deosebita placere sa il demasc si totodata sa il prind la timp pe celebrul ucigas in serie Ted Bundy.
  Astfel nu ar mai fi ajuns sa violeze,sa omoare si sa chinuie un numar atat de mare de femei.

 3. Vera Renczi ……a fost o criminala in serie de nationalitate ungara care a otravit 35 de oameni in perioada anilor ’20-’30, inclusiv pe sotii si fiul ei.Toate victimele fusesera otravite cu arsenic. Condamnata initial la moarte, Vera a beneficiat atunci de clementa legii care nu permitea executia femeilor si a fost transferata pe viata ?intr-o inchisoare de maxima securitate. La scurt timp, criminala in serie moare in urma unei hemoragii cerebrale. As vrea sa o prind inainte sa comita prima atrocitate si sa ii umplu gura cu arsenicul pe care il utiliza.

 4. Daca as fi cel mai mare detectiv al tuturor timpurilor, criminalul celebru pe care mi-ar placea sa il demasc este John Wayne Gacy Jr.
  Cunoscut si drept “Clovnul ucigas”, el a violat si ucis 33 de baieti si adolescenti, intre anii ’72-’78

 5. As as incerca sa-l desconspir pe Jack Spintecatorul, e unul dintre cei mai cunoscuti criminali care nu a fost prins.

 6. Eu am ramas impresionata de cel mai faimos canibal, Albert Fish. Sa fi un simplu criminal chiar pare ceva banal pe langa faptele de canibalism, a-ti taia foarte precis victimele si chiar a inventa retete pentru a le gati. Deci cu siguranta as fi vrut sa-l demasc pe Albert Fish.

 7. As vrea sa fiu cel care il descopera pe ucigasul Elodiei!!!
  ….. si invitat permanent la OTV!!loooooool

 8. Daca as fi cel mai mare detectiv al tuturor timpurilor as vrea sa il prind pe Jack Spintecatorul.

 9. As vrea sa-l demasc pe Ted Bundy, deoarece a comis foarte multe crime si a fost prins destul de greu.

 10. I-as demasca pe unii din cei mai importanti criminali: cei cibernetici sau cei economici .
  Sau pe criminalii implicati in cazul Ceausescu 🙂
  Intorcandu-ma in trecut : pe ucigasul reginei egiptene Nefertiti

 11. Daca as fi fost cel mai mare detectiv al tuturor timpurilor mi-ar fi placut sa il demasc pe Charles Manson, cel care alaturi de “Familia” (un grup format din adepti ai criminalului) a comis o serie de crime deosebit de violente in America, pentru care a primit inchisoarea pe viata.

 12. Cel mai interesant caz care mi-ar placea sa-l demasc este al acelui criminal notoriul care a primit numele de Zodiac si care a declansat o adevarata isterie in randul populatiei. Cu toate ca a “gandarit” politia cu o serie de scrisori trimise presei prin care promitea ca dezvaluie cine este a reusit cumva sa nu se lase prins.

 13. As vrea sa rezolv misterul din ,,Numele trandafirului” de Umberto Eco si sa il demasc pe dl. Jorge!
  Revenind la criminali celebri: Marybeth Tinning. Citez: “Working as a nurse’s aide, she was notorious for having killed nine of her own children by strangulating them and taking them to the hospital almost dead.”

 14. Inca un vot pentru demascarea lui Jack Spintecatorul. Chiar e onoare sa ma ocup de-un caz asa de celebru!

 15. Mi-ar placea sa-l demasc pe Dennis Rader, alias BTK, unul dintre cei mai greu de prins criminali din istorie.

 16. As dori sa-l demasc pe “Ucigasul din Green River”, pe numele sau adevarat, Gary Leon Ridgeway.

 17. daca as fi un detectiv renumit as vrea sa-l prind pe Jack spintecatorul care a omorat atatea femei. La un moment dat se descoperise ca acest criminal avea cunostinte de chirurgie, la ultimele sale 3 victime,organele interne fusesera scoase,deci ar fi fost un indiciu bun de urmarit.

 18. Daca as fi cel mai mare detectiv al tuturor timpuriloe probabil l-as fi prins pe ucigasul din Green Rever si nu ar mai fi omorat cele aproximativ 50 de femei ( doar 49 cadavre gasite, desi se presupune ca ar fi fost intr-un numar mult mai mare )

 19. As fi vrut sa il demasc pe Ted Bundy, criminalul violator, pedofil si necrofil care a omorat 35 de femei, desi numarul acestora se banuieste a fi peste 100.

 20. Tragem la sorti castigatorii celor 3 invitatii duble si ale celor 2 premii suplimentare.

  Castigatorii invitatiilor sunt:
  – autorul comentariului nr. 4 – Susma George Gabriel;
  – autorul comentariului nr. 7 – Avram Mihail Sorin ;
  – autorul comentariului nr. 12 – Ramona Barbu;

  Castigatorii celor doua premii:

  – autorul comentariului nr. 18 – Laura Mac;
  – autorul comentariului nr. 28 – Zahariea Victor;

  Filmul pe Youtube:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *