Concursuri, FILME

Concurs: Castiga invitatii la filmul Pan: Aventuri in Tara de Nicaieri!

Lifestyle Digital , Warner Bros. Pictures si Freeman Entertainment te invita intr-o lume fantastica!
Iti voi spune o poveste despre un baiat care putea sa zboare. Despre piratul care voia sa il ucida. Si despre insula unde traiesc zanele. Dar nu este povestea pe care ai auzit-o pana acum. Pentru ca, uneori, prietenii sunt la inceput dusmani, iar dusmanii prieteni. Si pentru ca, daca vrei sa intelegi cum se incheie lucrurile, trebuie mai intai sa afli cum au inceput.

pan

©2015 Warner Bros. Ent. All rights reserved.

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga 3 invitatii duble la filmul Pan: Aventuri in Tara de Nicaieri.
Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucuresti, de luni pana vineri. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.
In filmul Pan, rolul piratului Blackbeard este jucat de acest actor nominalizat la Oscar. Acest superstar mondial este cunoscut mai ales pentru rolurile din Les Misérables si Wolverine. Care este numele sau?
a. Hugh Jackman
b. Dustin Hoffman
c. Johnny Depp

Din 9 octombrie, afla cum a inceput legenda lui Peter Pan in filmul regizat de Joe Wright, Pan: Aventuri in Tara de Nicaieri. Warner Bros., studioul care v-a adus Harry Potter, prezinta un film eveniment, care te va purta intr-o lume fantastica si iti va oferi o experienta cu adevarat magica. Pan: Aventuri in Tara de Nicaieri, un film distribuit de Freeman Entertainment, cu Levi Miller, Hugh Jackman, Rooney Mara si Garrett Hedlund. Mergi la cinema din 9 octombrie. Vizioneaza-l in 3D, Dolby Atmos si 4Dx.

52 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *