Concursuri, FILME

Concurs: castiga invitatii la filmul Mune: Gardianul Lunii!

mune

Lifestyle Digital si Freeman Entertainment te provoaca la concurs!

Ce s-ar intampla daca, intr-o dimineata, Soarele nu ar mai rasari? Sau daca Luna pur si simplu ar fugi si ar uita sa mai lumineze stelele si cerul noptii? Ar fi doar intuneric fara margini. De aceea exista gardieni grijulii si neinfricati, care au grija sa nu se intample nimic cu astrele ceresti. Dar iata ca, intr-o zi, fortele raului fura Soarele si tot universul e in pericol. Lumea depinde acum de Mune, micul gardian al Lunii.

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga 3 invitatii la filmul Mune: Gardianul Lunii.

Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucuresti, de luni pana vineri. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

Acest actor care ii da viata lui Mune in varianta dublata a animatiei are o filmografie impresionanta, incluzand titluri ca Baieti Buni, Politist, adjectiv, Moartea Domnului Lazarescu, Inspectorul Wallander, The Way Back si Love Building. Care este numele lui?

  1. Dragos Bucur
  2. Alexandru Papadopol
  3. Andi Vasluianu

Din 11 septembrie, afla povestea magica a lui Mune, Gardianul Lunii, dragalasul spiridus care lupta sa salveze lumea. Mergi la cinema sa vezi o animatie adorabila, o poveste despre prietenie, dragoste si curaj, pentru toata familia. Mune: Gardianul Lunii, dublat in limba romana de Dragos Bucur (Mune), Delia Matache (Glim), Dorian Popa (Sohone), Vladimir Draghia (Leyoon), Dani Otil (Mox) si Razvan Simion (Spleen). O animatie distribuita de Freeman Entertainment. Mune: Gardianul Lunii. Din 11 septembrie in 3D.

23 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *