FILME

Concurs: câștigă invitații la filmul Mame bune și nebune!

mameLifestyledigital.ro si Freeman Entertainment te scot la film!

Nu-ti pedepsi copilul. Nu ii spune NU copilului. Nu-i da gluten, evita zaharul, du-l la sport… Reguli peste reguli. Le respecti si totusi te trezesti in situatii nebunesti. Ai cumparat vin si ai uitat sa iei lapte bebelusului? Ai hranit copilul cu pufuleti pentru ca ai ars mancarea? Sau l-ai lasat sa faca ce vrea ca sa nu mai tipe? Relaxeaza-te, mamele perfecte fie nu exista, fie deja au cedat nervos! Poate e vremea pentru toate sa fim Mame Bune si Nebune.

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga 3 invitatii la filmul Mame Bune si Nebune.
Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucuresti, de luni pana vineri. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.
In Mame Bune si Nebune, personajul Amy, mama care se satura de reguli si decide sa inceapa sa se distreze este interpretata de aceasta actrita, sotia lui Ashton Kutcher, celebra pentru rolurile din That 70’s Show, Black Swan si Jupiter Ascending. Care este numele ei?
a. Christina Applegate

b. Jada Pinkett-Smith

c. Mila Kunis

De cand nu te-ai mai distrat copios? Undeva unde nu exista tobogane sau baloane. De cand nu ai mai iesit cu fetele? Undeva unde nu au voie copiii. E timpul sa lasi totul si sa razi si la glume pentru adulti. Din 29 iulie, ia-ti prietenele si invatati de la Mila Kunis, Kathryn Hahn, Christina Applegate si Kristen Bell cum sa fiti Mame Bune si Nebune.
Iar daca n-ai copil, vino oricum. Lasa deadlineurile si lupta pentru perfectiune si vezi o comedie absolut scandaloasa de la scenaristii Marea Mahmureala si producatorul Bunicul Dezlantuit. Mame bune si nebune, o comedie distribuita de Freeman Entertainment. Hai la cinema din 29 iulie!

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *