Concursuri, FILME

Concurs: castiga o invitatie dubla la filmul Argo!

In 1979, ambasada americana din Teheran a fost atacata. Sase dintre ostatici au reusit sa scape si s-au refugiat in casa ambasadorului Canadei. Iar CIA a primit ordin sa ii scoata din Iran inainte de a fi ucisi.

Tony Mendez, specialistul CIA in “exfiltrare” a conceput un plan de salvare atat de incredibil, incat pare ca s-ar putea intampla doar in filme. Planul a fost numit nebunesc. A fost numit imprudent si periculos. A fost numit Argo.

 

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga una dintre cele 3 invitatii pentru doua persoane la thrillerul Argo. Invitatiile sunt valabile la cinematograful Sun Plaza Cinema City incepand cu 16 noiembrie.

In Argo, rolul specialistului in “exfiltrare” Tony Mendez este jucat de castigatorul Oscarului pentru scenariu (Good Will Hunting). Tot el este regizorul filmului Argo si unul dintre producatori, alaturi de George Clooney. Care este numele lui?

 

1.Ben Affleck

2. Will Ferrell

3. Tom Hanks

Concursul dureaza pana pe 16 noiembrie!

Afla toata povestea incredibila din 9 noiembrie. Nu rata un action thriller bazat pe fapte reale recent desecretizate: Argo. O productie Warner Bros. Pictures distribuit de MediaPro Distribution. Din 9 noiembrie numai la cinema.

32 Comments

 1. Sa aflam cei trei castigatori ai invitatiilor duble:

  – autorul comentariului nr. 16 – Bianca B. ;
  – autorul comentariului nr. 19 – Chiuariu Mirela;
  – autorul comentariului nr. 20 – Serban Florin Ionut;

  Încarc filmul pe Youtube:

  Felicitari! Sa raspundeti la e-mailul cu datele personale…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *