Concerte

Concert Zgarie Nori

Telefoane mobile, masini, internet, fast-food, vacante scumpe, haine branduite, baruri de fite, credite, banci, slujbe anoste. Muncesti zilnic de la 9 la 18 pe un post care nu iti place, intr-o companie pe care o detesti. Te gandesti serios sa iti faci un credit pe 10 de ani pentru masina care te va ajuta sa iti petreci tot restul vietii in trafic. Faci tot ce te-a invatat televizorul sa faci ca sa fii un om de succes. Trupa Zgarie Nori te invita la concertul din data de 23 aprilie, ora 20:00, in clubul El Grande Comandante din Bucuresti.

Zgarie Nori (www.zgarienorii.ro) a luat nastere in martie 2007 si evolueaza in prezent intr-o formula ce-i cuprinde pe: Yawn si Eugen Iustin (voce), Catalin “Tzetze” Radulescu (muzicuta), Cristi Chelsoi (chitara electrica), Catalin Coman (clapa), Adi Neacsu (bas), Radu Campeanu (tobe), Maria Coltatu (viola), Calina Epuran (violoncel), Cristina Paun (backing vocals). Zgarie Nori ofera publicului sau un produs unic pentru piata din Romania: hip-hop, rock alternativ si clasic, completate de acordurile speciale ale violei, violoncelului si muzicutei, dar si versuri originale cu iz de “poezie de strada”.

Trupa Zgarie Nori a fost invitata recent sa faca parte din galeria “Alternativelor Apropo” in cadrul emisiunii “Apropo TV” (PRO TV), realizata de Andi Moisescu.

Zgarie Nori a lansat la sfarsitul anului 2008 videoclipul piesei “Visul tau”, concept inedit pentru piata muzicala din Romania, care poate fi urmarit pe site-ul trupei (www.zgarienorii.ro). In prezent, trupa se pregateste de lansarea unui videoclip la piesa “Ingerii si iubirea”, care are la baza volumul “Despre ingeri” al lui Andrei Plesu.

Primele trei piese deja inregistrate (“Visul tau”, “Orasul meu” si “Zgarie Nori”), alaturi de o prestatie LIVE la Radio3net, pot fi descarcate din sectiunea Media a site-ului trupei.

Diana Baschir
diana.baschir@gmail.com
http://www.zgarienorii.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *