Concerte

Concert Vama in Barletto Club

Vama, una dintre cele mai apreciate trupe rock din Romania va canta live in club Barletto. Vama vine sa va incante cu un mare show vineri, 13 ianuarie! Trupa a fost infiintata in 1996, de catre Eugen Caminschi si Tudor Chirila, sub numele de Vama Veche, trupa care s-a despartit mai tarziu. Baietii au continuat traditia sub numele de Vama, devenind rapid cel mai iubit grup din Romania. Printre spectacole si versuri, rebeli si visatori si-au gasit evadarea.

Muzica trupei este asociata cu … marea. Uneori furios, alte ori calm, dar întotdeauna complet gratuit – acesta este spiritul care întruchipează VAMA. Şi asta a facut cunoscuta trupa pentru mai mult de un deceniu. Trupa canta pentru persoanele care spun ce au pe suflet si dupa cânta cu voce tare despre asta!. Tudor Chirila, solistul trupei VAMA, este, de asemenea, un actor bine cunoscut şi producător de evenimente culturale. El a iniţiat Cruciada pentru Cultură, unul dintre cele mai importante proiecte recente culturale din România. Anul trecut, de asemenea, el s-a implicat intr-una dintre cele mai mari campanii de mentorat româneşti în licee, vorbind cu adolescentii despre importanţa de a face alegerile corecte in carieră. Pentru toate acestea el este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai proeminenti tineri din România.

Bilete si rezervari: 0751.040.406 Pretul unui bilet: 50 RON

One Comment

  1. Ar trebui sa mai faceti un research! Trupa nu a fost infiintata de Eugen Caminschi si Tudor Chirila. Eugen a aparut chiar mult mai tarziu in Vama Veche. Iar traditia a fost continuata si sub numele de Trupa Veche de ceilalti componenti ai fostei Vama Veche!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *