Concerte

Concert Proconsul la Hard Rock Cafe

Proconsul concerteaza la Hard Rock Cafe joi, 4 octombrie, de la ora 21. Vino sa asculti live hituri precum “Cerul”, “Povestea Noastra”, “Tu”,”Calatorul”, “Pentru tine” sau “De la rusi vine ploaia”, dar si alte piese de pe cele noua albume ale trupei, lansate in peste 13 ani de cariera muzicala.

Bodo si colegii sai de trupa revin pe 4 octombrie la Hard Rock Cafe, in cadrul turneului “Best Of Proconsul”, o serie de concerte programate a avea loc atat in tara, cat si in afara ei, in orase precum Londra, Bruxelles sau Luxembourg.

Cei care care doresc sa fie alaturi de trupa Proconsul isi pot achizitiona bilete dupa cum urmeaza:

– Online, pe www.iabilet.ro si www.bestmusic.ro: 50 lei – bilet cu loc la masa sau 80 lei – bilet VIP, cu loc la masa in fata scenei; – La Hard Rock Cafe: 60 lei – bilet cu loc la masa sau 100 lei – bilet VIP; – Prin intermediul aplicatiei de mobil Cinemagia.

Pentru biletele in format electronic de pe www.iabilet.ro si pe www.bestmusic.ro, se plateste online cu cardul sau via Paypal. Se pot comanda de la unul pana la 20 de bilete. Biletul printat sau e-mailul de confirmare primit pe telefonul mobil se prezinta la intrare, in seara concertului.

Citeste mai mult: Proconsul concerteaza la Hard Rock Cafe pe 4 octombrie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *