MUZICA

Concert Gheorghe Zamfir si Orchestra Nationala de Folclor – 22 decembrie ora 19:00

Gheoprghe ZamfirCunoscut in intreaga lume, ca cel mai vandut artist roman, unicul muzician cu peste 120 de discuri de platina, aur si argint cucerite in toata lumea si cu peste 150 de titluri de albume editate in 120 milioane de discuri, Gheorghe Zamfir pregateste, in pragul sarbatorilor de iarna, un concert folcloric de exceptie. Iubitorii de folclor vor petrece o adevarata seara traditionala alaturi de cei 55 de muzicieni, reuniti dupa o absenta de aproape 20 de ani, in Orchestra Nationala de Folclor.

Aceasta revine in peisajul muzical romanesc, sub bagheta maestrului Gheorghe Zamfir, pe scena Salii Palatului, in data de 22 decembrie, ora 19,00.
Publicul se va putea bucura timp de peste doua ore, de cele mai cunoscute si apreciate cantece populare dar si de prelucrari folclorice deosebite ale maestrului Gheorghe Zamfir.
Costel Pandelescu si Ilie Alecu- virtuosi ai tambalului, Marian Mirea si Costel Nichita – contrabasistii de exceptie, impreuna cu acordeonistii – Gheorghe Pandelescu, Virgil Iancu, Calofir Ilie si cu suflatorii – Pancirel Costandache, Vasile Alexandru si Cezar Cazanoi sunt numai cativa dintre cei mai cunoscuti artisti instrumentisti, care alturi de ceilalti 20 de violonisti vor canta pe scena alaturi de Gheorghe Zamfir. De asemenea, mai fac parte din Orchestra Nationala de Folclor tineri naisti foarte apreciati, premiati la festivalurile nationale si internationale si pregatiti de Gheorghe Zamfir. Dirijorul secund al concertului este Marin Alexandru, iar directorul artistic Daniel Prodan.
Concert extraordinar – Gheorghe Zamfir & Orchestra nationala de Folclor
22 decembrie 2006, Sala Palatului ora 19:00
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *