LifeStyle

Compania Moda Paris lanseaza catalogul francez 3 Suisses

Moda de la Paris vine acum si in « Micul Paris » ! Compania Moda Paris lanseaza in Romania catalogul 3 Suisses.

In zilele noastre shoppingul nu mai reprezinta o problema. Noi il facem cat mai accesibil si va oferim posibilitatea sa faceti cumparaturi fara sa iesiti din casa, iar pentru a descoperi magia modei franceze, trebuie doar sa rasfoiti paginile catalogului 3 Suisses.
Catalogul 3 Suisses include produse din gama unor designeri renumiti si articole din categoria celor mai cunoscute marci pe piata franceza. Se adreseaza exclusiv femeilor si cuprinde imbracaminte, incaltaminte, lenjerii, accesorii.
De astazi, cataloagele 3 Suisses se vor vinde in magazinele Inmedio si Adipress, iar pretul acestuia va fi de 15 lei. Dupa prima comanda, ti se ramburseaza valoarea catalogului si primesti un cadou in valoare de 250 de lei. Comanda minima trebuie sa fie de 199 de lei.

Cu mai mult de 20 de ani de experienta in export, 3 Suisses este primul grup creat in Franta, in ceea ce priveste vanzarea produselor la distanta si unul dintre liderii vanzarilor la distanta, in ceea ce priveste produsele pret-a-porter.

Grupul international 3 Suisses este prezent in 15 tari din Europa, printre care : Franta, Belgia, Germania, Spania, Irlanda, Italia, Luxembourg, Malta, Olanda, Austria, Portugalia, Rusia, Slovenia, Finlanda si Romnia; in Senegal, China, Armenia si, in curand, se va lansa pe piata americana.

Moda Paris

021/ 316. 95. 30

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *