Concerte

CokeLive Peninsula, povesti (2)

Prima zi oficială  a festivalului, ziua 1, a continuat în același ritm captivant. Numărul particpanţilor a crescut simţitor datorită apropierii weekend-ului. În jur de 14.000 de peninsulari proaspăt sosiţi au petrecut până în zori la concertele festivalului şi la petrecerile care le-au urmat. Concertul Tiesto a fost, desigur, atracţia principală a serii. În așteptarea concertelor senzaționale, peninsularii și-au strâns gașca de prieteni în zona special amenajată de Coca-Cola, Chose your music and friends, s-au răcorit sub umbrele imense, pe perne uriașe, și-au ales stilul de muzică preferat și și-au făcut fotografii inedite, cu efecte artistice Blow in the Wind, sau tatuaje artistice temporare. 
Programe energice 
Concertul DJ-ului olandez, început la ora 22, a ţinut publicul în mişcare pe întreg parcursul set-ului. Artistul trance a fost aclamat de publicul atent la orice mişcare de a lui. Publicul plutea în același ritm cu muzica olandezului. Tiesto nu s-a limitat la propriile creaţii, ci a reuşit să anime publicul prin mixuri ale  unor hit-uri Red Hot Chilli Peppers, The Killers şi Kings of Leon.
Formaţiile care au precedat DJ-ul de renume internaţional, au încântat publicul și au încins atmosfera de petrecere. Formaţia Vama a deschis concertele de pe Coca Cola Main Stage cu un concert îndrăzneţ, în stilul solistului Tudor Chirilă. Programul Coca Cola Main Stage s-a orientat spre muzică electronică, începând cu concertul trupei maghiare NEO, urmată de DJ Observer care a încălzit publicul pentru capul de afiş al serii, Tiesto.
Programul de la scena Coke Terrace a debutat vineri cu muzica nonconformistă a trupei Kaukázus, iar Pavel Stratan a continuat seara, reuşind de unul singur să menţină atmosfera incendiară din faţa scenei. Seara a crescut în intensitate și datorită românilor de la Sarmalele Reci şi austriecilor de la !DelaDap, ce au condus atmosfera înspre muzica balcanică.

Seara a culminat cu set-ul duo-ului Layo&Bushwacka!, cei doi reuşind să atragă fanii Tiesto, extaziați în urma concertului artistului și dornici să continue petrecerea.
În Freedom Arena a avut loc în aceeaşi seara prima petrecere Hyperspace din România, unde DJ-ii Chris Liebing, The Advent, Hot X şi Igor Do’urden au introdus peninsularii într-un spaţiu diferit al muzicii electronice.
În Ursus Party Tent s-au concentrat petrecăreţii.
Campionul raliurilor la festival
Titi Aur, campionul multiplu de raliuri în România şi-a expus maşina (vizavi de cortul VIP), vineri la CokeLive Peninsula. Aici, iubitorii de raliuri au primit informaţii legate de şcoala de pilotaj a campionului. Azi, începând cu ora 15 Titi Aur va face o demonstraţie în parcarea Sălii Sporturilor din Târgu- Mureş.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *