Sarcina la 8 luni

Am intrat deja in 8 luni, de vreo saptamana, sau sa fie doua saptamani?!

Surprizele nu au incetat sa apara! Pe langa faptul ca se vede pe mine ca nu mai incapem in piele si la propriu si la figurat, ceea ce simt pe propria piele nu imi da totdeauna cele mai fericite senzatii.

Nici nu am pasit bine in aceasta minunata luna ca au aparut frumoasele contractii Braxton – Hicks. Da, acelea nedureroase, dar care te fac sa te opresti din mers sau din orice, ca ti se intareste abdomenul si ai o senzatie ciudata, dar mai ales care te baga in sperieti!

Sapand pe net am observat ca sunt oarecum normale in perioada asta, ca multa lume le are sau le-a avut exact la aceeasi varsta a sarcinii si mai ales ca trec cu no-spa si multa odhina. Au trecut si la mine, m-am mai linistit, acum nu ma mai sperie asa de tare, insa oricum voi merge saptamana viitoare la medic sa vedem ce are de zis.

Bebelusul meu inca nu s- a asezat cum trebuie pentru nastere, asa ca are caputul undeva in partea dreapta a buricului meu si cand are el chef se ghemuieste cu totul acolo, de zici ca am o minge bagata sub bluza, mutandu-mi burta cu totul in drepta. A, si am mai descoperit, tot acum, in luna a 8-a, ca sughite!! E atat de haios!!

Citisem undeva ca sughitul din viata intrauterina se asociaza cu predispozitia la coliciā€¦o fi adevarat? Sa speram ca nu, ca prea sughite!!

Sa dea Dumnezeu sa trecem cu bine si peste aceasta luna, sa crestem mari si sanatosi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *