Ursii ataca la Perisani

Scriam acum nici o luna, despre intamplarea de la Busteni, cu ursoaica ce ne-a atacat. Atunci am facut plangere la primarie si bineinteles ca nu s-a sinchisit nimeni sa ne bage in seama.
Pana la urma, am vazut la Tv ca ursii au fost dusi in Fagaras, iar acum aflu ca au atacat din nou, de data asta in Perisani, Valcea, unde se intampla sa am rude.
Deci i-au luat din Sinaia, Busteni, Brasov, sau ma rog, invers si i-au dus in Fagaras…tot pe langa asezari omenesti…tot lasati de izbeliste…sa faca ce-au invatat.
Pe principiul, “din lac in put”, “sa moara si capra vecinului”…”sa scapam de ei”, ursii au fost frumos aruncati in vartejul sortii…, nu al lor, ci al bietilor sateni din pitoreasca localitate de munte.
Asa ca daca aveti drum prin Perisani sau…pe oriunde pe la munte, s-ar putea sa dati nas in nas cu Domnul Urs…si atat!

2 thoughts on “Ursii ataca la Perisani

  1. aici contrazic … ursii luati din brasov au fost dusi in rezervatia din zarnesti si cei din sinaia au fost dusi in arges din cate se pare dar cei din busteni nu au fost ridicati nici la momentul actual…va zic asta ptr k locuiesc in busteni si primaria nu se ocupa de asa ceva…si la lume le e frik sa urce aksa k in fiecare noapte dupa 11 ursu coboara pe strazi…rusine sa le fie celor de la primarie kre au masini si ii doare in cot

  2. chiar multumesc pentru informatii!
    deci ursii sunt inca acolo si mai coboara?? brrr!!
    aveam de gand sa mai venim dar…ne mai gandim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *