sarcina 9 saptamani

Mai am un pic si se incheie saptamana a 9-a si eu inca am greturi. Am un bebe tare fitzos!

As dormi non-stop, obosesc foarte usor si parca ma incearca difuze dureri de spate.

Fac mofturi la mancare, parca nimic nu ma satura si asta pentru ca nu are gust. Imi plac f mult merele si imi face placere sa le mananc. Despre alte alimente…chiar ca nu pot spune acelasi lucru. Mananc ca mi se face foame rau, ca altfel…a si apa ma mai linisteste. Am un gust ciudat in gura…care-mi face zilele amare:)

Acum cateva zile am avut tensiunea f mare 14 cu 7 sau cu 8, nu mai stiu exact. Nu am avut niciodata mai mult de 12…m-am cam speriat, dar vad ca s-a reglat, aseara am avut 11 cu 6, deci am revenit la normal.

Cand merg prea mult pe jos (prea mult nu mai inseamna acelasi lucru ca inainte de sarcina), ma apuca ameteala. E semn clar ca tr sa ma bag in pat si sa dorm. Si pentru ca veni vorba de somn…visez de rup si intens, cu implicare. De obicei visele se refera la ceva rau, de genul catastrofelor…

In rest…burtica nu se vede, ca e si prea mica sarcina, dar nu mai pot purta pantalonii obisnuiti pt ca ma jeneaza pe abdomen. Noroc ca am vreo 2 fuste care nu ma strang si tocmai mi-am achizitionat din Auchan la un pret f bun o pereche de blue jeans cu elastic si shiret si cu talie fff inalta care cred ca-mi sunt buni si peste vreo 3-4 luni (cel putin sper!!!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *