Limba engleza

Materiale care sa ne ajute sa invatam limba engleza sunt nenumarate pe piata romaneasca si pot fi folosite intr-un mod variat, atractiv pentru copii.
Va recomand azi o mapa cu fise si litere din spuma foarte interesanta si utila atat pentru profesorii care lucreaza cu copii mici, prescolari sau scolari, cat si pentru parinti. Am descoperit-o in magazinul minunat al Juliei (www.julia-toys.ro) si n-am stat prea mult pe ganduri pana sa o comand :D.

De la Zmeu

Mapa contine fise cu imagini, insotite de cuvantul corespunzator care are literele decupate. Plusul este faptul ca avem si corespondentul in germana. Copilul trebuie doar sa potriveasca literele de spuma in locurile goale corespunzatoare, ca la un puzzle.
Jocul dezvolta, pe langa cunostintele de limba engleza ( notiunile se fixeaza prin diversificarea modalitatilor de interactiune), motricitatea fina, coordonarea ochi- mana, spiritul de observatie si atentia concentrata.

De la Zmeu

2 thoughts on “Limba engleza

  1. Avem si noi o carte ca aceasta, in germana, se joaca uneori cu ea, dar destul de rar. Eu cand am cumparat-o am considerat ca e utila, insa o las in ritmul ei, alege singura momentul cand se joaca cu ea mai ales ca deja stie literele si nu vreau sa o invat sa scrie in germana…inca.
    Am vazut ca exista o carte asemanatoare si cu cifrele(+ operatiile matematice).

  2. si R se joaca destul de rar cu ea, dar la fel, o consider si eu utila, mai ales atunci cand va invata limba engleza. sper sa-i placa si germana …poate ma apuc si eu de invatat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *