Mi-am facut fotoliu puf :)

De la croset

Dupa experienta urata avuta cu cei de la Horeca, m-am gandit sa-mi fac eu fotoliu puf, ca nu o fi mare inginerie.
Am inceput sa caut bilute de polistiren si pana la urma am gasit la Dedeman, la raionul de constructii, in saci de 0,1 mc, la aprox. 30 ron. Am cumparat 2 saci.
Aveam de cativa ani 2 m de catifea pentru tapiterie, sa reconditionez rama unei oglinzi, dar nu i-a venit randul, asa ca m-am pus pe treaba.
Forma nu e de mare finete, este pur si simplu ca un burduf de perna, dar i-am pus o baza dreptunghiulara de 1m / 35 cm. Burduful are 1m/ 1m. I-am pus si un fermoar mare, cam de 30 cm, dar l-am cusut la margini dupa ce am umplut cu bilele de polistiren, ca sa nu se desfaca accidental.
Urmatorul fotoliu va fi ceva mai studiat si mai bibilit. Acum eram prea nerabdatoare sa-l probez :).
Poate fi folosit in multe feluri si R este foarte incantat de el, ca se da cu “barca” pe rau :), dar activitatea favorita este sa isi ia avant si sa se arunce peste perna moale.
Am vazut atatea modele pe net! Daca aveti putina indemanare si o masina de cusut, iesiti foarte ieftin. Nu mai stiu cat am dat pe material, dar nu cred ca a fost mai mult de 30 ron, plus 60 cat a costat polistirelul…tot nu ajungem la preturile din magazine!

De la croset

Relaxare placuta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *