LifeStyle

Circul Globus ofera noul spectacol Elfii Contraataca

Circul Globus Succesul primei parti a showului cu elfi, de la Circ & Variete Globus, a fost atat de mare, incat mult timp de la incheierea lui, spectatorii inca mai intrebau „cand se joaca elfii?”… Acestea fiind datele „problemei”, decizia de a se continua calatoria imaginara in lumea magica din taramul fermecat al elfilor a fost luata in scurt timp, pentru ca mare provocare a fost chiar ideea de autodepasire. Astfel, din acest weekend, in premiera, „Elfii contraataca”!

Elfii contraataca
14 aprilie, 2007, adica data avanpremierei spectacolului ‘Elfii contraataca’ nu a fost aleasa intamplator, pentru ca exact cu 6 luni in urma, pe 14 octombrie, 2006, „Secretele elfilor”, o productie cruciala din istoria moderna a circului romanesc, vedea luminile rampei, devenind un punct de referinta pentru intreaga agenda culturala bucuresteana. Succesul primei parti a showului a fost atat de mare, incat mult timp de la incheierea lui, spectatorii inca mai intrebau „cand se joaca elfii?”… Acestea fiind datele „problemei”, decizia de a se continua calatoria imaginara in lumea magica din taramul fermecat al elfilor a fost luata in scurt timp, pentru ca mare provocare a fost chiar ideea de autodepasire. Astfel, din acest weekend, in premiera, „Elfii contraataca”!
Scenariul ce apartine Brindusei Novac, nu este un surogat al primului episod, ci defineste o poveste complet noua, ale carei singure puncte comune cu trecutul sunt doar personajele principale: elfii, gnomii, hobitii, Vrajitorul Secret (Tomi Cristin), Ducesa Ciuperca (Manuela Harabor), Contesa Padurii (Alina Tomi), Printesa Apelor (Alice Visan), Printul Salamandra (Andrei Duban), Regele Animalelor (dresorul Stefan Plesoianu) si telestirista Camelia Lazar, pe langa acestia facandu-si aparitia maleficul Comandor (Silviu Biris). Si evident locatia: Circ & Variete Globus.
In conditiile in care „Elfii contraataca” nu sunt o reluare a „Secretelor elfilor”, toate momentele artistice ale acestui nou show sunt unice prin deosebita lor creativitate, prin ideile inovatoare aduse in lumea circului si prin tehnica performanta a executiei. Dintre acestea trebuie mentionate cele doua creatii de „geometrie aeriana” ale Amei Butoiescu, numarul de sfere si cel de cuburi, momente de creativitate artistica la superlativ, dar si numerele artistilor straini invitati. Lista trebuie inceputa cu o senzatie acrobatica venita din Ucraina: numarul de leagan si figurile extrem de riscante executate de catre membrii trupei Energy, conduse de Serghei Didyk, grup ce a fost laureat cu Premiul Special la Monte Carlo, in 2004. Apoi, de la Circul Mare din Moscova, avem o superba combinatie de sirma inalta si sarma joasa, Gheorgh si Eliza Hachatrian lucrand in paralel pe cele doua recuzite, iar din Cehia si Polonia au sosit Milana si Mariusz, doi echilibristi de mare clasa. Sa nu-l uitam nici pe Stefan Plesoianu care aduce in scena o realizare in premiera: dresura de lei si tigri albi, cat si de cai, in „luminile noptii”. Toate aceste atractii confera o amprenta distincta productiei „Elfii contraataca” si o situeaza la un nivel superior predecesoarei sale, evolutia tehnica si artistica oferind spectatorilor posibilitatea de a se intalni cu spiritele focului, pamantului, apelor, padurilor si aerului, zburand impreuna cu acestea intr-un spectacol magnific! Din 22 aprilie, incepand cu ora 18:30, Elfii contraataca!
Realizatorii spectacolului „Elfii contraataca”: scenariul, regia si designul luminilor: Brindusa Novac, scenografia: Vlad Gabrielescu, coregrafia si costumele: Ama Butoiescu, muzica: Tica Alexe, coregrafie: Alice Visan, accesorii speciale de decor: Gabrijela Turturea si Alice Mihai, coordonator dresuri Eugen Cirneanu Jr., make-up artist: Adi Hostiuc, regia tehnica: Bogdan Lazar-Andreescu, George Dumitru, Marian Peter si Andrei Nastase.
INFO LINE: 0740GLOBUS (456287), www.circulglobus.ro
Pretul biletelor: loja I – 50 ron, loja II – 45 ron, loja III – 40 ron, stal I – 25 ron, stal II 20 ron. In cursul saptamanii, la matinee, pentru grupurile organizate pretul biletului este de 10 ron. Pentru informatii suplimentare sunati la tel. 210.41.95 sau 210.24.19. Pentru grupuri organizate: 210.42.95 sau 210.48.99 (birou organizare spectacole) sau 210.49.98 (casa de bilete).

Program spectacole „Elfii contraataca”

Sambata 21 aprilie ora 15:00
Duminica 22 aprilie orele 15:00 si 18:30 – PREMIERA

Sambata 28 aprilie ora 15:00
Duminica 29 aprilie orele 15:00 si 18:30

Sambata 5 mai ora 15:00
Duminica 6 mai orele 15:00 si 18:30

Sambata 12 mai ora 15:00
Duminica 13 mai orele 15:00 si 18:30

Sambata 19 mai ora 15:00
Duminica 20 mai orele 15:00 si 18:30

Sambata 26 mai ora 15:00
Duminica 27 mai orele 15:00 si 18:30

Pentru luna iunie, programul de spectacole urmeaza sa fie afisat pe site.

Circ & Variete Globus

(adresa de email este ascunsa din motive de securitate)
www.circulglobus.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *