Concerte

Chris Norman, concert la Bucuresti

Chris Norman revine la Bucuresti, pe 15 noiembrie, ora 19.00 la Sala Palatului, alaturi de trupa sa, in cadrul unui spectacol memorabil – 100 % live, organizat de VreauBilet.ro si Primaria Sectorului 4. Artistul este asteptat de mii de bucuresteni care vor aplauda cu frenezie hit-uri de neuitat precum: Midnight Lady”, “I’ll meet you at Midnight”, “Don’t Play Your Rock ‘n’ Roll to Me”, sau “Some hearts are diamonds”, dar si melodii mai noi, la fel de patrunzatoare. Evenimentul face parte din turneul de promovare al celui mai recent material discografic al artistului, lansat in luna februarie 2009 ce se intituleaza “Chris Norman,The Hits! From His Smokie And Solo Years”.

In asteptarea concertului de pe 15 noiembrie, inconfundabila voce a lui Chris Norman poate fi ascultata pe piesele binecunoscute ale trupei Smokie, intrucat in prezent pe posturile de radio romanesti ruleaza doar inregistrarile cu vocea acestuia.

Referindu-ne in continuare la vocea imposibil de confundat a lui Norman, intr-un interviu recent in care a fost rugat sa se compare cu el insusi in anii ’70, cand facea furori alaturi de Smokie, artistul a declarat: “Personal, consider ca acum sunt mai matur decat eram atunci, s-au intamplat multe lucruri care m-au facut sa fiu mai relaxat in privinta vietii. Muzical vorbind, insa, cred ca sunt acelasi. Caut in continuare piese superbe, am aceleasi gusturi muzicale pe care le-am avut dintotdeauna. Imi place muzica rock, pe care ador sa o ascult si sa o cant, influentata fiind, evident, de elemente contemporane. ”C

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *