Concerte

Charlie Musselwhite la Hard Rock Cafe

Charlie Musselwhite, celebrul muzicutist de blues, va canta in premiera in Europa de Est, in Romania. Pe 17 mai, la Hard Rock Cafe, incepand cu ora 20,00, Charlie Musselwhite va impartasi cu publicul din Romania forta directa si eterna a Blues-ului.

« Blues-ul este dur », explica Charlie Musselwhite. Ar putea insa vorbi foarte bine despre el insusi. Cand Charlie si-a lansat primul album – Stand back – in 1967, tara se afla in mijlocul unui razboi nepopular si intra intr-o perioada de schimbari rapide din punct de vedere cultural si politic.

Daca vom merge pe repede inainte, observam ca dupa patru decade, situatia nu e foarte diferita. Dupa cum nu difera nici creativitatea si ambitia lui Musselwhite.

Dorinta sa de a explora noi sonoritati si rute muzicale a dus la mult aplaudata colaborare din 2007 cu o “institutie a rock-ului”, Edie Vedder. Cei doi au lucrat impreuna pentru coloana sonora a filmului In salbaticie, ce a primit o binemeritata nominalizare la Golden Globe. Calitatile vocale ale lui Vedder si sensibilitatea lui Musselwhite au contribuit spectaculos la povestea, deja puternica a filmului. Charlie isi aminteste cu placere de aceasta experienta: “A fost minunat. A fost acolo si Sean Penn. Erau (nr. membrii echipei) fani si imi stiau o melodiile. A fost o armonie deosebita inca de la inceput si am avut o colaborare excelenta”.

Charlie descrie acest “transfer” de energie intre el si alti performeri, intre generatii si genuri ca o “conversatie”. Este permanenta si este motivul pentru care muzica sa a ramas atat de vie. “Orice situatie ofera ceva nou si poate genera noi idei”, explica Musselwhite. “E ceva gen… stiu eu ce stiu. Dar ce stii TU ca lucrurile sa devina si mai interesante?”

Partenerii evenimentului sunt  Magic FM, Playboy, 24FUN, Zoom TV, Phoenix Media si Best Music. Biletele se gasesc pe www.myticket.ro, www.ticketpoint.ro, in reteaua magazinelor Diverta si la Hard Rock Cafe in seara evenimentului.

Blue Moods este o platforma speciala ce ofera iubitorilor de Blues posibilitatea de a savura live, in Romania, in locatii atent alese, concerte ale unor nume sonore, legende ale acestui gen muzical. Din noiembrie 2007.

Event Plus, prima companie de Event Architecture din Romania si singura companie locala ai carei designeri si manageri fac parte din International Special Events Society, se implica activ in promovarea valorilor culturale locale si internationale, prin realizarea de proiecte artistice din zona muzicala si de entertainment.

Compania aduce in premiera pe piata din Romania servicii conform standardelor europene in construirea conceptelor creative de eveniment si competente validate international in combinarea arhitecturii de eveniment cu noile tendinte in marketing si cu managementul de eveniment.

Detalii pe www.event-plus.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *