LifeStyle

CFR BucureÅŸti Nord – BucureÅŸti Obor: 40 min, Bucuresti Nord – Aeroport Henri Coanda curse din ora in ora

 

CFR Călători anunţă că, începând cu data de 1 aprilie 2009, pentru a veni în întâmpinarea solicitărilor cetăţenilor care circulă spre şi dinspre zona Bucureşti Obor, lansează o nouă ofertă de călătorie prin introducerea în circulaţie a 4 perechi de trenuri pe relaţia Bucureşti Nord – Bucureşti Obor şi retur.

 

Aceste trenuri vor realiza legătura între Gara de Nord din Bucureşti şi Bucureşti Obor şi retur, prin punctul de acces CFRPantelimon Sud, în aproximativ 40 de minute.

 

Trenurile vor circula de luni până sâmbătă, în intervalul orar 06.12 – 14.44.

 

Biletele se pot procura de la toate casele de bilete din staţiile CFR şi agenţii de voiaj inclusiv de la casa de bilete CFRCălători, deschisă în incinta Complexului Comercial din vecinatatea statiei Pantelimon Sud.

 

Informaţii suplimentare sunt disponibile la staţiile CFR din Bucureşti şi din ţară la tel: 021/9521 în trafic local.

 

Din  4 martie 2009,sunti puse în circulaţie trenurile “Henri Coandă Expres” care fac legătura între staţia Bucureşti Nord şi Punctul de Oprire AEROPORT, prin care se va asigura transferul pasagerilor şi al persoanelor interesate la şi de la Aeroportul Internaţional Henri Coandă (pentru orarii click aici )

Cele 18 perechi de trenuri destinate acestui serviciu vor circula în regim cadenÅ£at, la interval de o oră, în graficul orar 05.15 – 23.23.

Transferul pasagerilor de la Punctul de Oprire AEROPORT până la terminalele Aeroportului Internaţional Henri Coandă se va realiza cu autobuze specializate, care vor circula într-un grafic orar corelat cu mersul trenurilor.

Biletele de călătorie sunt globale (pentru tren şi autobuz), preţul unui bilet fiind în valoare de 6 Ron.

 

 

CFR Călători vine si  în întâmpinarea călătorilor navetişti care circulă pe ruta Bucureşti Nord – Aeroportul Internaţional Henri Coandă (Otopeni) cu o nouă ofertă – abonamentul lunar de 100 lei (care include si transferul cu autobuzul)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *