Evenimente

Cel de-al treilea Colocviu al Fundatiei "Dan Voiculescu", joi, 30 iunie, ora 19.00

Finalul lunii iunie aduce in Foaierul Teatrului National de Opereta „Ion Dacian” un nou eveniment socio-cultural adresat tinerilor, imaginatiei lor si gandirii lor critice. Astfel, joi, 30 iunie 2011, la ora 19.00, tinerii sunt invitati la cel de-al treilea Colocviu al Fundatiei Dan Voiculescu, pentru o intalnire cu actorul Eugen Cristea, care le va povesti despre teatru si rolul comunicational al actorului.
Eugen Cristea va angaja publicul intr-un dialog despre comunicarea nonverbala si cea interpersonala, despre importanta limbajului scenic si a relatiei dintre actor si public. Discutiile vor fi insotite si de exercitii de comunicare si improvizatie la care cei din sala vor fi invitati sa participe. Evenimentul va fi antrenant si accesibil tuturor celor dornici sa afle mai multe despre comunicare si secretele unei cariere in actorie de peste 30 de ani.
Participarea la colocviile Fundatiei Dan Voiculescu este libera. Cei care doresc sa participe la aceste evenimente, se pot inscrie trimitand un mail cu datele de contact (numele, varsta si un numar de telefon), pe adresa inscrieri@fundatiadanvoiculescu.ro.

Evenimentul se desfasoara in cadrul parteneriatului dintre Teatrul National de Opereta „Ion Dacian” si Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei, colaborare care sustine misiunea socio-educativa comuna celor doua institutii, destinata facilitarii accesului tinerilor la o dezbatere deschisa despre arta si cultura.

www.opereta.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *